Nuzzle’Em imponerade


Nuzzzle’Em
fortsätter in sin framgångslinje och tog andra raka segern på Solvalla. Nuzzle’Em öppnade fint, men kunde inte svara utvändig häst och Erik Adielsson fick hushålla med krafter i vinnarhålet.
400 kvar tog Erik högertömmen och Nuzzle’Em sköljde över ledaren till övertag redan vid upploppets början. Nuzzle’Em såg löpglad ut hela vägen hem för att landa på nya rekordet 1.14,9a/2.140 meter.
– Han skötte sig som en stjärna bakom bilen, sade Erik Adielsson.
RyKa Invest AB med flera äger Nuzzle’Em som sköts om av Johanna Flodman i Knivsta.
Nuzzle’Em har redan sin nästa uppgift utstakad då det blir ny start i inskolningsserien på Solvalla 18 maj.

Ny balja för Just Fontaine!

Just Fontane fick byta bana och startmetod, men inget stoppade fyraåringen från att ta fjärde segern i livets sjunde start. Just Fontaine fick för första gången uppleva startbilen utan vingar, men löste det bra även om det inte blev omedelbar ledning. Efter 500 meter satt Ulf Ohlsson i ledningen och fick dämpa farten rejält. Första … Läs mer

Drake Kronos tog revansch!

Drake Kronos galopperade bort en seger i årsdebuten, men studsade snabbt tillbaka och hade flyttat fram positionerna rejält på Bergsåker. En en blixtrande öppning sköt Drake till spets, men visade fin uppfattning då Ulf Ohlsson kunde dämpa tempot rejält upp till varvning där 1.000 meter passerades efter 1.17,5. Drake Kronos såg sedan oslagbar ut hela … Läs mer

Ohlsson firade tidig påsk!

Med en dryg vecka kvar till påsk öppnade Easter Egg karriären med seger på Bergsåker. Fyraåringen tog hand om ledningen direkt, fick bestämma farten till 1.19,5 första rundan innan Ulf Ohlsson tackade för sällskapet. Easter Egg försvann ifrån sina konkurrenter till en smått överlägsen seger efter ett slutvarv strax under 1.14. Segertiden var 1.17,4/2.140 meter. … Läs mer

Banjobben inställda idag 28/3

På grund av den stora snömängden som har kommit så ställer vi in banjobben idag och flyttar dom till nästa vecka.

Karma Mearas med koll

Karma Mearas fick kliva in i vinnarcirkeln för första gången i karriären i livets andra start. I ett femhästarslopp tog Ulf Ohlsson hand om ledningen direkt och fick bestämma farten i 1.21-tempo första rundan. Sedan skärptes tempot successivt och sista 400 gick rykande fort. Klockan visade 1.15,6 sista varvet med 1.11 sista 400 och Karma … Läs mer