Sista chansen: Välkommen till Stall Skilda Världar!

SLUTSÅLT. Samtliga delar i Stall Skilda Världar är slutsålda.

Ett helt nytt koncept där du får tre chanser i ett att äga häst tillsammans!
Ett varmblod, ett kallblod och ett fullblod!

Stall Skilda Världar består av 30 andelar, där inköpspriset (för en del i alla tre hästar) är 7.500 kronor plus moms. Beräknad månadsavgift fram till årsskiftet är cirka 1.000 kronor per månad plus moms, från 1 januari 2022 cirka 1.500 kronor per månad plus moms.

Skilda Världar kommer administreras av Stall Båths ägarbolag Caracolas AB, innebärande att varje delägare ansvarar för sin egen momsredovisning.

Hästarna utvalda av Svante Båth och Julian McLaren som också kommer träna talangerna. Du får möjlighet att äga häst både på Solvalla och Bro Park och ta sikte mot unghästloppen inom alla hästkapplöpningens raser.

Varmblodssto 1 år GAIA WINE
S.J.’s Caviar – Yquem Wine
Pappa S.J.’s Caviar är en topphingst som Svante Båth har ett gott öga till: Global Adventure, Global Welcome och Global Withdrawl är kulltoppar. Mamma Yquem Wine kommer från urstarkt möderne och har redan lämnat fyraåriga halvmiljonären Bring Me Wine som så sent som i tisdags vann kval till Derbystoet! Hos Svante Båth finns storebror Arras Beluga Wine, två år, som kvalade på 1.19,3 i augusti!

Kallblodshingst 1 år MONSTER ELDEN
Lome Elden – Birk Terna
Pappa Lome Elden vann både svenska och norska Derbyt. I aveln har han lämnat Elithästar som Mörtvedt Jerkeld, Tangen Haap och Roli Eld, 25 av hans norska avkommor är miljonärer! Mamma Birk Terna som är norskfödd och har spännande härstamning har här sin första avkomma.

Fullblodssto 1 år SWING FOR THE FENCES
Uppercut Action – Mashaer
Uppercut Action vann Jockeyklubbens Jubileumslöpning, Voterlöpning och var tvåa i Derbyt. Hans första lilla kull är född 2018 och samtliga fyra har startat. Där finns helsystern till vårt fynd, Freya Lucy, som var tvåa i Breeders Trophy och har tjänat 283.000 kronor hittills som treåring. Samtliga mamma Maeshers avkommor har startat och förutom Freya Lucy hittar vi även Duke of Venice 302′ och Slightly Trendy 215′.

Andelstecknande/intresseanmälan sker till stallbath@gmail.com

För mer information:
Svante Båth 070-569 11 99
Julian McLaren 070-923 45 97

Porto levererade!

Porto inledde karriären fint, men fick några bakslag och fick återvända till rakbanan för en träningsperiod. I comebacken i Örebro var Porto åter på tå och levererade för Ulf Ohlsson. Porto fick inleda i andra ytter, men bytte till utvändigt ledaren 1.300 meter kvar. Direkt när ledaren utmanades fick Porto övertag och han svarade sedan … Läs mer

Till 100 med Real Scotch

Real Scotch imponerade stort vid kvällen seger i Eskilstuna som samtidigt var stallet nummer 100 för året! Ulf Ohlsson placerade Real Scotch utvändigt ledaren, men tröttnade på sällskapet redan varvet före mål. Real Scotch tog snabbt över ledningen och ökade sedan bara ut avståndet till sina konkurrenter. Över upploppet var den fuxige treåringen fullständigt överlägsen … Läs mer

Alla till Valla 30/11

”Krispigt” sade Båth, innebärande snorkallt för alla födda söder om den 21 breddgraden, men likväl lyste solen upp Solvalla när ett sexpack äntrade ovalen på huvudstadsbanan under tisdagmorgonen. Prins Sjöhammar (e. Make It Happen) hade taktpinnen, Diamond Kronos (e. Ready Cash) traskade utvändigt och Drill Kronos (e. Ready Cash) gled med i rygg. Efter 1.26 … Läs mer

Highline hela vägen

Highline Pellini gjorde första starten som valack och imponerade stort när han tog hem ett bonuslopp inom Breeders Course och 125.000 kronor. Erik Adielsson skickade iväg honom från start mot ledningen och sedan fick Highline Pellini göra sitt eget lopp. Efter 1.15,7 första varvet ökade Erik farten successivt och över upploppet var det många längder … Läs mer

Jingle bells – Mellby Jingle!

Det lackar mot jul och vad kunde vara bättre än Mellby Jingle en fredagkväll på Solvalla? Den treåriga damen är lite känslig för position, men gjorde karriärens hittills bästa insats för Erik Adielsson. Tredje ytter blev fjärde ytter varvet före mål och Mellby Jingle fick traska i tredjespår sista 700 meterna av loppet, men avgjorde … Läs mer