Ni måste bara få ta del av detta innan det eventuellt tar slut om ni är sugna att testa.
Vi börjar rent praktiskt:
Gör en 1 (ättika) 2 (socker) 3 (vatten)-lag och koka upp & rör om.
Ställ kastrullen åt sidan och när temperaturen gått ned några grader häll över i en glasburk.
Skiva rödlök (ganska grovt) och lägg ringarna i den varma lagen.
Nu ska den svalna och under tiden åker ni till Kötthallen på Barkabyvägen 33.
Säg till Jim ni vill ha Iberica Bellota-hamburgare med passande bröd till.
Har lärt mig att Bellota är bästa & finaste av Iberico-grisar. Aldrig i stia/tak över huvudet och blir aldrig utfodrade utan lever fritt, får mycket motion och letar maten själv bland steneksträd & ekdungar (mkt ekollon) och smaken blir därefter.
Köp med ett paket cheddarost också när ni är på Kötthallen, jag föredrar den naturella/vanliga men varianter finns.
Åk hem, tänd grillen. Krydda hamburgarna med lite salt och svartpeppar.
Grilla dom, lägg en ostskiva på sista minuten. Värm brödet.
Ta några ringar av den nu svala picklade rödlöken och lägg på.
Ta en kall öl till och njuuuut!
Lovar er, ni har ALDRIG ätit godare burgare!!
Senap,ketchup, dressing etc?
Nope till denna tycker inte jag det, den är så god så dölj inte smaken med för mycket grejer.Men skynda er, det var visst begränsad tillgång.
– Svante, som upplevt ”Satan i Gatan” smaker två ggr på en dryg vecka.