Courtly Kronos hela vägen


Courtly Kronos
har skött förberedelserna inför tävlingskarriären på bästa sätt, men har uppträtt något valpigt i de två inledande starterna.
I Eskilstuna ikväll tävlade han i 200 meter, men när spetsstriden var avgjord såg han ut att springa och vänta resterande 1.800 meterna. Erik Adielsson fick gunga igång honom hela vägen och när han tog i något sista biten såg det inte slutsålt ut på 1.17,2/2.140 meter efter ett slutvarv i 1.15-fart.
Treårige Courtly Kronos ägs av Bruni Racing Team och sköts om av Viktor Malmrot i Knivsta.

En till Valla 3/8

Captain Kronos fick ensam ge sig in mot huvudstadsovalen och pockade på all uppmärksamhet. Treåringen, som är lillebror till Very Kronos, testades med ny balans och utrustning. Svante körde och duon tog sig 1.600 meter i 1.15-tempo med vassa 1.12 sista 500. Med tanke på den låga klass Captain Kronos befinner sig i så var … Läs mer

Coin Perdu radar upp dem!

Coin Perdu fortsatte på inslagen linje och tog andra raka triumfen på Mantorp. Erik Adielsson (och Coin Perdu) var lite sökande från start och kunde inte vara med i någon spetskörning. Efter 500 meter stod det klart att endast positionen utvändigt om ledaren var tillgänglig och där stannade Erik till 700 kvar då ledaren rundades … Läs mer

Alla till Valla 2/8

Det var dussinet fullt på Solvalla denna måndag. Först ut var en kvartett tvååringar där Endless Love (e. Maharajah) gick i front med Kingslayer Pellini (e. Up And Quick) utvändigt, Gourmet Brodde (e. S.J.’s Caviar) i ledarrygg och Descent Kronos (e. Propulsion) i andra utvändigt. Efter 1.20 på varvet skärptes varten till strax under 1.17 … Läs mer

Chipper Kronos Sommarfavorit

Chipper Kronos har gjort starka insatser varje gång och när han hade ett bra startspår i Sommarfavoriten var det inget undantag. Erik Adielsson laddade iväg rejält från start och förklarade tydligt att han ville köra i front, men det ville en motståndare också. Efter 1.08,7 första 500 i ett 2.640-meterslopp fick Erik ge vika och … Läs mer

Alla till Valla 26/7

En trio fick äntra Solvalla-ovalen denna måndag, men det var med fina förutsättningar, drömunderlag och värme i luften. Fabulous Pellini har haft en lite småstrulig vinter, men fick ensam traska 1.15/1.600 meter i jämn fart och Båth var nöjd. – Det är dags att kolla propositionerna! Tvåårige Made For Metalimo (e. Djali Boko) gick i … Läs mer