Tävling: Häng med ombord!

Global Adventure var bäst av treåringarna hos Svante Båth 2019 gällande intjänade pengar. Vem toppar 2020? Testa lyckan och vinn fina priser!

Stall Svante Båth utlyser en treåringstävling 2020 där du väljer fyra treåringar i träning hos Svante Båth och det gäller att hitta vilka som kommer tjäna mest pengar under året.

Tävlingen löper hela 2020 och vinnaren tar hem fina priser enligt nedan.
Behöver du hjälp i valet? Du hittar skötarnas bloggar under respektive häst.
Glöm inte skicka in ditt bidrag till tävlingen före 15 januari!

Regler:
Endast ett Stall per mailadress/person
Välj fyra treåringar i träning hos Svante Båth: två ston, två hingstar/valacker
Endast intjänat av namngivna i träning hos Stall Båth under 2020 räknas in i tävlingen.
Om flera stall innehåller samma hästar gäller först inlämnat.
Eventuella regeltolkningar förbehålles Stall Båth.
Maila ditt stall före 15 januari 00:00 till tavling.bath@gmail.com
Glöm inte uppge namn och kontaktuppgifter!

Ja! Du får välja treåringar som startade som tvååringar (men självklart räknas endast resultatet 2020 in).
Ja! Du får välja hästar som hinner starta före 15 januari.

Uppdaterade topplistor kommer presenteras på stallbath.se månadsvis.

Maila in ditt lag!

Prisbordet
1-pris: Middag för två inklusive dryck på Solvallas restaurang under 2021 (vissa tävlingsdagar undantagna)
2-pris: Supersnygg mössa och tröja från Stall Båth
3-pris: Supersnygg mössa

Etapp-priser
31/3: 1-pris: Supersnygg mössa
30/6: 1-pris: Supersnygg mössa
30/9: 1-pris: Supersnygg mössa

Tredje Solvalla-segern för kvällen!

Gazoline Mearas har varit ute i tuffa sällskap och stod på tur för seger. Ulf Ohlsson tog inga fångar från start och körde rejält för ledningen. Det kostade 1.10 första 500 och 1.14 på varvet. Gazoline Mearas stack undan in på upploppet och skaffade sig ointagligt försprång och höll undan på 1.13,5a/2.140 meter. Stall Countess … Läs mer

Manual Flight in på radarn

ASVT:s Auktionslopp var en av årets huvuduppgifter för tvåårige Manual Flight. Och det gick vägen utan några som helst problem. Manual Flight öppnade fint bakom bilen och satt i ledningen per omgående. Efter 1.15 första 500 dämpades tempot efter Erik Adielssons önskemål. Manual Flight klev sedan ifrån lätt i sin småmysigt flegmatiska stil på 1.16,7a/2.140 … Läs mer

Alesso hela vägen!

Alesso hade en småspännande uppgift med innerspår över sprinterdistans och Erik Adielsson bjöd på uppvisning på Solvalla. Alesso pinnade på i 1.10-tempo upp till 500-meterspålen och nådde varvet på 1.12,7. Trots det tuffa tempot trummade Alesso bara undan på fina 1.12,0a/1.640 meter. Stall Disco Fever äger Alesso som sköt som av Mira Lahtinen i Knivsta.

Game, set och Match’Em!

Tvåårige Match’Em åkte till Örebro för att debutera och visade sig direkt vara en fullfjädrad tävlingshäst. Han överflyglades från start, men låg i ledarryggen och väntade på marschorder från sin kusk Ulf Ohlsson som tog högertöm 650 meter före mål. Match’Em tog enkelt grepp om ledaren, men utmanades hela upploppet ned av utvändig häst. Han … Läs mer

Kaffe kaka fjärde raka!

Haitkin Am har inlett karriären på bästa tänkbara vis. Den treårige valacken har fått byta miljö, men verkar inte vantrivas det minsta av Stockholms-luften. Han tog turen till Rättvik och klev sedvanligt iväg fint från springspår, men en invändig konkurrent var inte helt imponerad av Haitkins resultatrad. Ulf Ohlsson tog ”omtag” efter ett halvvarv och … Läs mer