Tävling: Häng med ombord!

Global Adventure var bäst av treåringarna hos Svante Båth 2019 gällande intjänade pengar. Vem toppar 2020? Testa lyckan och vinn fina priser!

Stall Svante Båth utlyser en treåringstävling 2020 där du väljer fyra treåringar i träning hos Svante Båth och det gäller att hitta vilka som kommer tjäna mest pengar under året.

Tävlingen löper hela 2020 och vinnaren tar hem fina priser enligt nedan.
Behöver du hjälp i valet? Du hittar skötarnas bloggar under respektive häst.
Glöm inte skicka in ditt bidrag till tävlingen före 15 januari!

Regler:
Endast ett Stall per mailadress/person
Välj fyra treåringar i träning hos Svante Båth: två ston, två hingstar/valacker
Endast intjänat av namngivna i träning hos Stall Båth under 2020 räknas in i tävlingen.
Om flera stall innehåller samma hästar gäller först inlämnat.
Eventuella regeltolkningar förbehålles Stall Båth.
Maila ditt stall före 15 januari 00:00 till tavling.bath@gmail.com
Glöm inte uppge namn och kontaktuppgifter!

Ja! Du får välja treåringar som startade som tvååringar (men självklart räknas endast resultatet 2020 in).
Ja! Du får välja hästar som hinner starta före 15 januari.

Uppdaterade topplistor kommer presenteras på stallbath.se månadsvis.

Maila in ditt lag!

Prisbordet
1-pris: Middag för två inklusive dryck på Solvallas restaurang under 2021 (vissa tävlingsdagar undantagna)
2-pris: Supersnygg mössa och tröja från Stall Båth
3-pris: Supersnygg mössa

Etapp-priser
31/3: 1-pris: Supersnygg mössa
30/6: 1-pris: Supersnygg mössa
30/9: 1-pris: Supersnygg mössa

Brandy på Solvalla

Brandy Flame gjorde comeback efter en liten vinterträningspaus och tog karriärens tredje seger på Solvalla. Från sjundespår skickade Erik Adielsson iväg Brandy Flame till ledningen och väl där blev det tufft tempo. Ändå stack Brandy Flame undan på 1.13,7a/1.640 meter. – Det är normalt sett svårt från sjunde och åttondespår och det är verkligen vasst … Läs mer

Välkommen, Jon Snow!

Jon Snow Pellini heter årets andelshäst ombord hos Stall Svante Båth. På kort tid har samtliga 20 andelar i den här intressant stammade herren sålts ut och den 1 april ansluter han till Svantes unghästcenter i Skottorp. Vi hälsar alla nya som gamla hästägare välkomna!

Båth tar över Solvallaköket!

Att Svante Båth gillar mat har han svårt att dölja. Hans passion för matlagning är ännu större. Han älskar när släkt, bekanta eller vänner går hem mätta och belåtna. Den 11 mars drar Svante Båth på sig kockmössan och äntrar Solvallas restaurang Kongressen. Med en 6-rätters meny i detalj skapad av Svante Båth bjuder Solvalla … Läs mer

Attraversiamo årets fyraåring!

Svenska Hästsportsjournalisters klubb (SHK) röstade fram Attraversiamo till Årets Fyraåring på gårdagens hästgala. Attra vann ju såväl Derbyt som Readly Express Lopp samt var tvåa i Kungapokalen. Attra vintertränar för fullt och skötaren Linda Weman rapporterar att hästen trimmar på för fullt, sex intervaller och ligger lågt och fint i puls! Attraversiamo hingst e. Kiss … Läs mer

Super Sarah övervinner alla hinder

Super Sarah fortsätter att imponera och visade att hon är en verklig tuffing. Första långresan och start på V75 mot betydligt mer rutinerade konkurrenter löste hon på synnerligen imponerande sätt. Super Sarah, som saknar höger öga, var trevande när ”kavalleriattacken” kom utifrån i starten. Erik Adielsson fick snällt strutta iväg med Sarah som lite turligt … Läs mer