Tävling: Häng med ombord!

Global Adventure var bäst av treåringarna hos Svante Båth 2019 gällande intjänade pengar. Vem toppar 2020? Testa lyckan och vinn fina priser!

Stall Svante Båth utlyser en treåringstävling 2020 där du väljer fyra treåringar i träning hos Svante Båth och det gäller att hitta vilka som kommer tjäna mest pengar under året.

Tävlingen löper hela 2020 och vinnaren tar hem fina priser enligt nedan.
Behöver du hjälp i valet? Du hittar skötarnas bloggar under respektive häst.
Glöm inte skicka in ditt bidrag till tävlingen före 15 januari!

Regler:
Endast ett Stall per mailadress/person
Välj fyra treåringar i träning hos Svante Båth: två ston, två hingstar/valacker
Endast intjänat av namngivna i träning hos Stall Båth under 2020 räknas in i tävlingen.
Om flera stall innehåller samma hästar gäller först inlämnat.
Eventuella regeltolkningar förbehålles Stall Båth.
Maila ditt stall före 15 januari 00:00 till tavling.bath@gmail.com
Glöm inte uppge namn och kontaktuppgifter!

Ja! Du får välja treåringar som startade som tvååringar (men självklart räknas endast resultatet 2020 in).
Ja! Du får välja hästar som hinner starta före 15 januari.

Uppdaterade topplistor kommer presenteras på stallbath.se månadsvis.

Maila in ditt lag!

Prisbordet
1-pris: Middag för två inklusive dryck på Solvallas restaurang under 2021 (vissa tävlingsdagar undantagna)
2-pris: Supersnygg mössa och tröja från Stall Båth
3-pris: Supersnygg mössa

Etapp-priser
31/3: 1-pris: Supersnygg mössa
30/6: 1-pris: Supersnygg mössa
30/9: 1-pris: Supersnygg mössa

Välkomna ombord! (del 1)

Ettåringarna har börjat anlända Skottorp och på sedvanligt manér börjar vi presentera dem. Här är första gruppen!Great Time Trot Hingst Walner – The Grand Filly The Grand Filly var miljonärska med 1.11-rekord och åtta segrar i karriären. Det här är hennes första avkomma. The Grand Filly är syster med miljonären Mystical Mission och mödernet har … Läs mer

Karin tog mössan!

Första etappen i Stall Båths treåringstävling är avgjord och Karin Ljunggren rivstartade genom att ta mössan för första kvartalet. Hennes trio Barbro Kronos, Upgrade Pellini och Armani Degato har tjänat 206.000 kronor så här långt – sparkapitalet i Karins stall heter Mellby Indigo. Barbro Kronos var nyckeln för att tillhöra toppskiktet under årets tre första … Läs mer

Fighter tog andra raka

Fighter Mearas ser ut att vara på rätt väg och tog andra raka segern i Rättvik idag. Från innerspår fick Ulf Ohlsson överge spetskörningen direkt, men sökte sig omgående ut i andraspår och så fort ledaren tog ett avslappnande andetag kom Fighter Mearas flygande. Varvet före mål övertogs ledningen och sedan var det ny uppvisning … Läs mer

Valuta för pengarna!

De som söker spänning  fick Valuta E.W. för pengarna på Bergsåker. Ulf Ohlsson lyfte iväg henne fint från start och satt i ledningen efter 400 meter. Väl där fick Valuta dämpa farten något, utan att helt få ligga ifred i front. Bergsåkers upplopp, 200 meter, är ett av Sveriges längsta och det kändes säkert för … Läs mer

Erik och Awesome trivdes tillsammans!

Awesome Kronos har mycket spring i benen, men är inte alltid helt samarbetsvillig. Erik Adielsson konstrade inget från start och Awesome bombade till spets från åttondespår där han lugnade sig något efter 1.13 första 500. Awesome Kronos släppte ingen på livet och stack undan över upploppet till smått överlägsen triumf för att landa på 1.15,4a/2.140 … Läs mer