Pockets i lysande skick

Deep Pockets var matchad för V75-finalerna, men en andraplats räckte inte för att få vara med.
Reservplanen blev Kusk-VM och uppgiften löstes perfekt med Rick Ebbinge i sulkyn.
Deep Pockets öppnade vasst till ledningen, efter 1.09,9 första 500 kom duon på 1.12 till varvet. Över upploppet satt Rick Ebbinge med nöjd blick och konstaterade att han inte behövde bruka överväxeln rycktussar för att hålla undan med lätthet. Segertiden var 1.12,0a/1.640 meter.
– Det var en jättefin häst som gav en skön känsla att köra, sade Rick Ebbinge.
Kjell Johansson i Sösdala äger Deep Pockets som sköts om av Ronja Lamminen på Stora Alby.

Välkommen Tottenham!

Sexårige Tottenham är ny ombord hos Stall Båth. Valacken efter Orlando Vici har gjort 25 starter, vunnit en femtedel och tjänat strax över 300.000 kronor med fina 1.11,4 som rekord. Tottenham har landat i Sundsvall och kommer skötas om av Helena Johansson i Solum. Ägare till Tottenham är Countess AB med flera.

Lukas och Empire starkast

Empire Garbo har visat fin form på sistone, men inte riktigt haft rätta turen i löpningsförloppet. Ikväll var det dags för V75 på ”hemmaplan” och då blev det dödens hela vägen för Empire Garbo med Lukas Svedin i sulkyn. Trots det visade duon såväl tempokänsla som segervilja och sista 100 meterna avgjorde Empire Garbo säkert. … Läs mer

Bottnas visade storform

Vägen till vinnarcirkeln är inte alltid spikrak, men ibland finns det saker som underlättar. Bottnas Easy Cash inledde med 15 på nummerbrickan och satt näst sist i andraspår. Dryga 1.200 meter före mål lockade Erik Adielsson ut en rygg att gå i och tog sig smidigt fram som tredjehäst. Tätduon såg svårslagen ut när ledaren … Läs mer

Gorm till topps igen

Gorm fick prova vingarna i Svenskt Kallblodskriterium och när han var tillbaka i ”ordinarie” klass visade han sig bara bäst i Gävle. Ulf Ohlsson bytte tredje invändigt mot dödens 1.400 meter före mål och skruvade upp farten 700 meter. Gorm tog knappt, men säkert grepp på ledaren och visade såväl fin inställning som utveckling. Segertiden … Läs mer

Janne stod äntligen på benen

Conrads Janne har haft en tendens att hitta orsaker att göra bort sig. Han hade straffat ned sig i P21-loppet och höll äntligen ordning på påkarna i Gävle. Erik Adielsson lyfte iväg honom från start, fick tillbringa mestadels av loppet utvändigt om ledaren, men avgjorde ändå säkert över upploppet. Segertiden blev för klassen strålande 1.12,8a/1.640 … Läs mer