Gränslös uppryckning

Unlimited och Vilde.

Global Unlimited har tagit lite tid på sig för att inse vad det här med travtävlingar går ut på, men nu har treåringen börjat släppa till på allvar. På Romme inledde han i tredjespår första 600 innan han nådde ned utvändigt om ledaren. Endast under några få andetag på sista bortre långsidan fick Unlimited i rygg att pusta i, innan Erik Adielsson styrde på i tredjespår.
”Ted” avgjorde plättlätt i smått imponerande stil och såg ut att vara mogen lite större uppgifter.
Segertiden blev fina 1.14,8a/2.140 meter.
Stall Huxflux äger, under denna pseudonym ingår bland annat Kjell Andersson, som även deläger Quid Pro Quo, vilken vann på lunchen!
– Han har tagit rejäla kliv framåt i sina senaste starter, konstaterade Erik Adielsson om Unlimited.
Vilde Einungsbrekke på gården i Solum sköter om Global Unlimited.

Hedershäst bäst i spets

Hedershästen Empire Garbo har i de flesta av sina 52 starter fått inleda attacker bakifrån, men i Umeå prickade Ulf Ohlsson fint från springspår och Empire Garbo satt i ledningen efter 200 meter. Väl där fick Empire diktera villkoren efter behag, innebärande 1.17,2 på varvet. Sedan blev det åka av och med ett sista halvvarv … Läs mer

Andra för Babsan – och Emma!

Som lillasyster till Attraversiamo får man finna sig i att ha ögonen på sig. Babsan Kronos har tävlat på fint, men lyfte en nivå när hon idag för första gången fick tävla utan skor på hovarna. Efter en långsam inledning gjorde Ulf Ohlsson slag i saken från tillägg och placerade Babsan utvändigt om ledaren. Väl … Läs mer

Välförtjänt för Valuta

Valuta E.W. har varit ute och provat i årgångssällskap utan att ha rätta turen, men när det var ”vanligt” lopp på Solvalla utföll såväl spårlottning som löpningsförlopp till hennes fördel. Erik Adielsson satt i spets omgående och Valuta såg läckert gåvillig ut i front. Efter 1.12 första 500 blev det 1.13 på varvet innan Erik Adielsson … Läs mer

Anna Maud hela vägen

Anna Mauds Lassie fick dansa utan skor för första gången och gillade det skarpt. Ulf Ohlsson skickade iväg Anna Maud till ledningen och behövde sedan aldrig ha något oroligt i blicken. Sista halvvarvet gick riktigt fort och Anna Mauds Lassie landade på 1.14,5a/2.140 meter. AB Kungsholmen Hästar & A Eriksson äger Anna Mauds Lassie som … Läs mer

Haitkin fin i debuten

Treårige Haitkin Am har behövt lite tid på sig att få ordning på sina långa ben, men var väl förberedd inför debuten idag på Hagmyren. Efter stabil start körde Ulf Ohlsson till ledningen efter drygt 500 meter och höjde sedan farten efterhand. Över upploppet lufsade Haitkin Am undan ohotad på fina debuttiden 1.16,7/2.140 meter. – … Läs mer