Visa alla hästar

High Line Pellini

Regnr
18-2520
Kön
Valack
Född
2018 (5 år)
Far
Ready Cash
Mor
Caddie Dream
Morfar
Viking Kronos
Hästägare
Kjell Johansson, Huaröd
Uppstallningsplats
Stora Alby
Skötare
Johanna Flodman

Senaste nytt om High Line Pellini

230124

Highline startade i fredags och var 2a😊 han kändes jättefin sa Ulf och var nöjd med tanke på att han inte heller startat sen augusti så borde han ju gå framåt med det här loppet till nästa start☺️

/Johanna

230111

Highline tränar på och känns fin😊 han ska in till solvalla på fredag och gå banjobb.

/ Johanna

221223

Highline var in till solvalla i tisdags och gick jobb😊 allt var bra😊 igår blev han vaccinerad så nu blir det lite lugnare över jul och nyår.

Jag vill även passa på att önska god jul och gott nytt år nu blir det ingen mer blogg detta år😎

/Johanna

221213

Highline tränar på för fullt med vinterträningen och känns fin😊

/Johanna

221127

Nu är Highline äntligen igång igen med intervallerna och det känns bra😊

/Johanna

221108

Tyvärr så fick Highline lite feber precis när vi hade börjat komma igång och träna igen så han fick ta det lite lugnt men nu är han frisk igen så nu börjar på jogga igång och är snart tillbaka igen😃

Nu kommer jag inte att uppdatera något här på bloggen på ca två veckor då jag går på semester😎☀️🌴

/Johanna

221029

Highline har börjat träna intervaller igen lite smått och han verkar glad för de😃

/Johanna

221018

Highline joggar på😊 i morgon ska han på återbesök på kliniken så vi hoppas det är bra så vi kan börja träna intervaller igen✊🏻😊

/Johanna

221005

High line fortsätter att jogga och han är pigg och glad😊

/Johanna

220924

High Line kom till min gång för någon vecka sedan men vi har inte hunnit med att göra så mycket mer än att ta det lite lugnt. Han har vilat och gått på lite medicin då vi hittade en inflammation i lungorna som antagligen var orsaken till den sämre prestationen. Vi kommer att börja jogga igång honom lite lätt i veckan som kommer och sen är det återbesök om ca 3 veckor hos veterinären.

/Johanna

220831: Det var inget tryck i High line i måndags. Så det blir en utredning om varför han var så.
På fredag så jobbar jag min sista dag hos Svante. Det har varit 7 roliga år, och jag är tacksam för att jag fått tagit hand om dina hästar🙂. Jag önskar er ett stort lycka till i framtiden✊👍.

//vs

220823: Allt verkar fortsatt bra med high line. Han tränar på som han ska och allt verkar fortsatt bra🙂👍.

//vs

220810: High Line är fortsatt pigg o glad hemma på gården och det märks på han att han är i fortsatt fin form😎👍. Ny start på V75 på lördag. Erik kör honom denna gång🙂.

Nästa vecka kommer jag att ha en veckas semester🙂.

//vs

220803: High Line gick riktigt bra som 3:a i lördags trots att han utsattes för ett onödigt tryck under vägen. Erik som körde var iallafall jättenöjd med hästen och tyckte han var värd en seger efter den prestationen.

//vs

220726: Axevalla starten är bara att glömma då allt bara strulade. Magnus sa annars att han kändes fin och i ordning. Vi gör ett nytt försök på lördag i Bollnäs och denna gång kör EA🙂.

//vs

220719: High Line tränar på normalt och han känns fortsatt fin. På lördag är det dags för ny start. Då får han chansen på V75 på Axevalla🙂. Denna gång blir det Magnus Djuse som kör honom, då Erik/Ulf sitter i utvisningsbåset🙈.

//vs

220712: High Line var helt okej i förra starten. Han hamnade långt ner i kön o kunde inte ta så mkt i den snabba avslutningen. Erik som körde var ändå nöjd med prestationen🙂. Hemma verkar allt fortsatt bra👍.

//vs

220615: High Line var grym som 2:a på Tingsryd. Han fick dra de tunga lasset sista 6-700 och landade på 11,5/1609a. Vi gick igenom han på torsdagen och hittade lite småsaker på honom, så han fick ta igen sig lite efter det. Ett åb idag o se om bättring🙂.

Från och med nästa vecka så går jag på semester 3 veckor framåt, så jag får önska er alla en trevlig midsommar🙂🍾.

//vs

220606: Allr verkar bra med high line för dagen. På Onsdag så är det dags för start igen. Vi tar den långa turen ner till Tingsryd🙂. Denna gång så kör Erik honom. Dåligt läge men vi hoppas på det bästa 💪🙂.

//vs

220530: High Line tränar på bra hemma på rakan. Han varierar mellan 6-8 intervaller och han känns fortsatt fin🙂👍.

//vs

220523: High Line har verkligen tänt till nu. Fredagens start slutade åter med seger 😃. Vi gjorde lite intressanta ändringar i utrustning o balans och de full väl ut. Uffe som körde var fortsatt nöjd med honom hur han kändes och betedde sig i loppet🙂. Hemma har han tränat på lite lätt och allt verkar bra efter loppet 🙂👍.

//vs

220516: High Line tränar på som vanligt och allt verkar fortsatt bra. På Fredag så är det dags för en ny start. Han startar i Bergsåker och det är åter igen Uffe som kör🙂👍.

//vs

220509: Allt verkar fortsatt bra med high line efter förra veckans seger. Uffe som körde var mkt nöjd och han kändes fin som vanligt🙂👍.

//vs

15/4
Allt ok efter senaste starten tränar bra/Christer
3/4
Var ju jätte fin senast Grattis och allt bra efter
/Christer
23/är
Allt väl efter senaste start ser bra ut inför morgonen i Gävle/Christer
220307: Är sjukskriven pga operation. Christer tar han om mina hästar så länge🙂.

//vs

220227: High Line hade verkligen vaknat på rätt sida i Gävle😃. Det hela slutade med vinst och Uffe som körde var MYCKET!!! nöjd med honom🙂👍. Ny start kommer redan på Lördag i Kalmar. Då spänner vi bågen och provar lyckan på V75🙂✊. Även denna gång är det Uffe som kör. Allt verkar fortsatt bra efter Gävle starten🙂.

//vs

220220: Allt verkar normalt med high line. Han tränar på som han ska och han känns smidig o fin🙂. På Tisdag så gör vi ett nytt försök på årsdebut. Vi tar turen till Gävle och denna gång bli det ”uffe” som kör 🙂👍.

//vs

220212: Allt verkar fortsatt bra med high line och han tränar på som han ska. Han känns smidig o fin i vanlig ordning🙂.

//vs

220205: High Line tränar på som vanligt efter den tilltänkta starten. Han känns fortsatt pigg o fin🙂👍.

//vs

220131: High Line fick tyvärr strykas då han fick en liten karledsinflammation. Annars mår han bra för dagen 🙂👍.

//vs

220123: High Line tränar på som han ska o känns bra. I Tisdags så var han in till Solvalla för ett banjobb. Han gick 18/1600 med en liten snabbare avslutning och betyget var mycket bra! Så på Onsdag är det dags för årsdebut, så vi hoppas att han sköter sig lika bra som han gjorde i sin förra start 😎👍.

//vs

220115: High Line sköter sin träning på ett bra sätt och han gör det han ska🙂.

//vs

220107: High Line tränar på som vanligt efter sin ledighet och allt verkar som det ska🙂👍. Christer tar hand om mina hästar till vardags, då jag själv är sjukskriven.

//vs

211223: High Line har tränat på som vanligt och allt verkar fortsatt bra med honom👍. Han har idag blivit vaccinerad, så nu får han en liten vila🙂. God Jul & Gott nytt år🎅🍾.

//vs

211216: High Line tränar på som vanligt och allt verkar fortsatt bra med honom🙂👍.

//vs

211210: High Line tränar på som vanligt hemma på rakbanan och allt verkar fortsatt bra med honom🙂👍.

//vs

211202: High Line hade vaknat på rätt sida i Lördags och glänste i ledningen till seger 😀😀. Erik som körde var nöjd med honom o sa att de var en helt annan häst mot för i somras🙂. Efteråt har han tränat på lite lätt och allt verkar fortsatt bra 🙂👍.

//vs

211125: High Line har tränat på som vanligt och allt verkar fortsatt bra med honom. På Lördag är det äntligen dags för start igen. Han startar i på Solvalla med bricka 2 bakom ”gaten” och Erik kör honom🙂. Ska bli väldigt spännande att se honom starta igen 😎👍.

//vs

211117: High Line var in till Solvalla för ett banjobb igår. Svante körde 16,5/1600 med 13 sista 500. Och det var BRA sa han🙂👍. Så ni är de inte långt kvar till start🙂.

//vs

211110: High Line tränar på som vanligt och allt verkar bra där. Det blir jobb på Solvalla antingen på Fredag eller på Tisdag🙂.

//vs

211104: Allt verkar fortsatt bra med high line och han tränar på som vanligt 🙂👍.

//vs

211027: High Line tränar på fortsatt tufft och allt verkar bra med honom👍. Inte nu till veckan men veckan där på så är det planerat ett banjobb inne på Solvalla för honom🙂👍.

//vs

211020: Inga nyheter kring high line. Han tränar på fortsatt bra som vi vill och allt ser fortsatt bra ut 🙂👍.

//vs

211012: Allt verkar fortsatt bra med high line. Han varierar mellan att gå mellan 6-8 intervaller och det löser han på ett bra sätt💪. Inte så länge kvar tills han får åka in till banan för ett banjobb🙂👍.

//vs

211005: Inga konstigheter när det gäller high line. Han tränar på som vanligt och han känns fortsatt fin🙂👍.

//vs

210928: High Line tränar på som vanligt hemma på rakan och allt verkar fortsatt bra med honom🙂👍.

//vs

210920: High Line är nu uppe i full träningsdos. Han känns pigg o fin o vi hoppas att det håller i sig🙂👍.

//vs

210912: High Line ser nu bättre ut efter operationen. Så han har börjat gå intervaller igen. Han kändes fin och allt verkar bra med honom efteråt🙂.

//vs

210904: High Line går fortsatt lite motion 3 ggr i veckan. Han har blivit lite svullen i sitt operationssår, men ingen feber. Så vi hoppas den lägger sig snart, så vi kan svänga ner på rakbanan igen🙂.

//vs

210827: High Line går nu lite motion några gånger i veckan och han sköter sig bra🙂👍.

//vs

210820: High Line har nu blivit valack. Allt har gått bra och det har läkt som det ska. Han kommer förmodligen få börja jogga lite lätt nästa vecka🙂.

//vs

210730: High Line var väldigt oinspirerad i förra starten. Han sprang mest i tänkte på annat med handbromsen i🙈😴. Hemma känns han iallafall fortsatt fin så vi hoppas att han hade vaknat upp på fel sida😎🙂.

Nu går jag på semester 2 veckor, så återkommer efter det 🙂.

//vs

210722: High Line känns fortsatt fin i träningen. Idag så är det ny start som gäller. Vi är påväg till Bergsåker och det är Erik som kör honom igen🙂👍.

//vs

210715: High Line fortsätter att träna på bra hemma på rakan. Han känns pigg o fin, och han verkar gilla att träna i denna värme🙈😂👍🌞.

//vs

210708: High Line var mycket fin som 2:a i Fredags på Solvalla, men var lite lat av sig tyckte Erik 🙈😂😴. Han kändes iallafall bra och vinnaren var för dagen bättre. Efteråt har han tränat på som vanligt och han känns som vanligt fin🙂👍.

//vs

210701: High Line är allt bara bra med för dagen. Han tränar som han ska och han känns faktiskt pigg för att vara honom😎👍. Imorgon så är det äntligen dags för debut😀. Erik kör honom och vi hoppas o tror att han har vaknat på rätt sida 😂🙂👍.

//vs

210623: Allt verkar bra med High Line för dagen. Pigg o glad o tränar på som han ska. Nu är det inte långt kvar till start 😀👍.

//vs

210616: High Line tränar på som vanligt hemma på rakan och det finns inget att klaga på. Han känns fortsatt fin efter sitt kvallopp🙂.

//vs

210610: High Line tränar på fortsatt bra hemma på gården. Imorgon är det dags för honom att kvala😃😃. Hoppas att han sköter sig lika bra som han gjort på slutet och vaknat på rätt sida. Mycket roligt ska de bli🙂.

//vs

210603: Allt verkar fortsatt bra med High Line. Han fick gå ett banjobb då jag hade semester. Erik svingade sig upp bakom honom och han skickade iväg honom 14,5/1600😎👍. Han var nöjd med honom, så nu är det dags för kval😀. Hemma tränar han som vanligt och han känns fin fin 🙂.

//vs

210512: High Line tränar på som vanligt hemma på rakan och det finns inget att klaga på. Han känns fin som vanligt🙂👍. Nu kommer jag att ha semester i 2 veckor, så återkommer efter det🙂.

//vs

210504: High Line var idag in till Solvalla för ett banjobb. Idag så hade han vaknat på sin dåliga sida, då han var väldigt trög o inspirerad i rygg🙈😂😴😴. Han gick runt 20/1600 och hade 79 i puls och kändes ändå fin i auktionen. Vi gör lite småjusteringar på utrustningen tills nästa gång och hoppas att de faller väl ut🙂.

//vs

210428: Inge nyheter kring High Line. Han tränar på som vanligt hemma på rakan och han känns fortsatt fin. Kanske att han har blivit lite piggare, då han har sprungit bredvid Very i träningen😎👍.

//vs

210421: High Line tränar på som vanligt på rakbanan. Han varierar mellan 6-8 intervaller och han löser det på ett bra sätt🙂👍.

//vs

210414: High Line var igår in till Solvalla för ett banjobb. Han fick traska runt 21/1600. Det var bästa gången hittills, då han sprang mera av sig själv nu😁. Nu får vi hoppas att det fortsätter i den riktningen att han börjar förstå vad detta går ut på😎.

//vs

210409: High Line tränar på fortsatt bra hemma på rakan. Han har faktiskt börjat fatta lite att han måste ta i lite grann i träningen nu och inte springa o sova 😴😂😎.

//vs

210402: Allt är fortsatt bra med high Line. Han har tränar tufft denna vecka, då han gått 8 intervaller måndag och torsdag. Han känns fortsatt fin och det finns inget att klaga på🙂😎.

//vs

210325: Allt verkar väl med high Line för dagen. Han varierar sin träning mellan 6-8 intervaller och det löser han plätt lätt🙂👍.

//vs

210318: High Line var in till Solvalla i Tisdags för ett banjobb. Svante körde honom igen och han var nöjd med honom🙂👍. Han gick 16/1600 och hade 90 i puls efteråt🙂.

//vs

210311: Allt verkar bra med high Line. Det blev ej något banjobb i veckan då det var fullt med hästar från ”Knivstastallet” istället. Så han kommer åka in på Tisdag istället 🙂. Hemma tränar han på fortsatt bra och känns mkt fin 😎👍.

//vs

210304: Allt verkar fortsatt bra med high Line för dagen. Han varierar mellan 6-8 intervaller och det löser han på ett bra sätt🙂. På Tisdag är det planerat att han ska in till Solvalla för ett nytt banjobb🙂👍.

//vs

210225: High Line tränar på som vanligt och allt är normalt. Idag så gick han 8 intervaller och han tog det med en klackspark 😎👍.

//vs

210218: High line var in till Solvalla för ett banjobb i Tisdags. Han gick 19/1640, med 15.5 sista 500 med 62 i puls. Svante körde och han tyckte han kändes mycket fin även om han var väldigt trög😴😴😂🙈.

//vs

210211: High line fortsätter att träna på bra. Han fick i Måndags gå 4+4 (normala fall 4+2). Han kändes fortsatt fin och det finns inget att klaga på. På Tisdag är det inplanerat för ett nytt banjobb inne på Solvalla 🙂👍.

//vs

210203: High line fortsätter att träna på som vanligt. Han känns som vanligt fin, men han gör inte mer än han behöver😴🙈😂.

//vs

210127: High line var igår in till Solvalla för ett banjobb. Han gick 21/1600 och kändes fin🙂. Lite småtrög var han men han är Inger träningslejon annars heller 😴😂.

//vs

210121: High line tränar på som vanligt och det finns inget att klaga på🙂👍.

//vs

210113: High line är nu igång med träningen igen efter sitt jullov. Han tränar på som han ska och han känns fortsatt fin🙂💪.

//vs

201222: High line fortsätter att träna på som vanligt. Han känns fortsatt jättefin och det finns absolut inget att klaga på🙂👍. Han har idag blivit vaccinerad så nu tar både han och jag lite ”semester” tills efter nyår🙂. God Jul🎅.

//vs

201217:High line tränar på som vanligt hemma på rakan med sina intervaller (6 int 2 ggr i veckan), och det löser han på ett mycket bra sätt🙂. Han fick idag gå igenom en veterinärkoll efter sin träningssäsong och den var totalt prickfri😃👍.

//vs

201210: High line var in till Solvalla i Tisdag för ett banjobb. Han gick 19,7/1600 och han kändes MYCKET fin😃💪. Hemma tränar han på som vanligt och det finns inget att anmärka på🙂.

//vs

201202: High line skulle ha varit inne på Solvalla för ett banjobb i Tisdags. Men han hade råkat trampa sig lite så vi avstod de. Istället fick han träna på som vanligt hemma på gården och han kändes fin och märkte inte av trampet något🙂👍.

//vs

201125: High Line tränar på för fullt och känns bara bra! Detta är min sista vecka ”ombord hos Båth” då jag slutar på Fredag. Viktor Svanstedt kommer ta över min tjänst här på Alby /Zeb

201103: High Line var in till valla i början av veckan och Svante var nöjd med honom på 20,5/1600 /Zeb

201014: High Line tränar på här hemma och känns lika fin som han brukar göra /Zeb

200929: High Line har gått två jobb inne på valla och idag gick han 21/1600m på bra sätt /Zeb

200909: High Line tränar på som vanligt och allt verkar bara bra /Zeb

200831: High Line tränar på som vanligt hemma och känns fin /Zeb

200812: High Line har vi ändrat lite småsaker för att hjälpa halsen att hålla sig i skick och han har blivit friskförklarad i den nu så han tränar på och känns bara bra. Jag har haft semester därav ingen uppdatering här /Zeb

200715: High Line hostade lite förra veckan så vi kollade honom i halsen och det visade sig att han inte var helt hundra. Han har fått tagit det lugnt denna veckan och kollas om imorgon igen /Zeb

200707: High Line tränar på här hemma och känns bara bra /Zeb

200627: High Line tränar på hemma och känns bara bra /Zeb

200615: High Line har varit in till Solvalla en gång till och skötte sig bra. Jag har haft semester så därav lite dålig uppdatering här på bloggen/Zeb

200526: High Line tränar på hemma och allt verkar bara bra /Zeb

200513: High Line skötte sig bra inne på Solvalla och tränar på som vanligt efter det /Zeb

200504: High Line har allt varit bra med hemma och kommer att åka in till Solvalla imorgon igen /Zeb

200426: High Line skötte sig bra inne på Solvalla och har tränat på som vanligt hemma efter det /Zeb

200415: High Line kommer att få åka in till Solvalla imorgon för att gå jobb /Zeb

200404: High Line är nu bra i halsen och tränar på som vanligt igen /Zeb

200325: High Line har hostat lite till och från så vi kollade honom i halsen och han var lite slemmig. Han har fått tagit det lite lugnt och vi ger honom hippotrim så de ska nog bli bra rätt fort /Zeb

200311: High Line tränar på här hemma och känns bra /Zeb

200304: High Line var in till Solvalla igår och lunkade runt där mest för att få se banan osv och han skötte sig bra /Zeb

200226: High Line tränar på hemma och sköter allt som han ska /Zeb

200218: High Line tränar i den ”snabbaste” gruppen och springer ca 1:40 på rakbanan nu och allt går jättebra! /Zeb

200205: High Line sköter sig fortsatt bra och har börjat springa ca 1:45 på rakbanan nu /Zeb

200129: High Line sköter sig bra och går ca 1:50 på rakbanan nu /Zeb

200114: High Line känns riktigt fin för dagen och har idag varit på rakbanan för första gången och gått två lätta intervaller. Tandläkaren har varit här och kollat alla hästar i munnen /Zeb

191223: High Line har flyttat till Alby och tränar på som dom andra och allt verkar bra! Nu blir alla hästar vaccinerade och avmaskade och får lite ledigt över jul och nyår /Zeb

191124: High Line joggar på som han ska och känns bra. Han har börjat bli lite hingstig och en aning stökig emellanåt och vi hoppas att han bara är inne i en liten trotsig period och att han inte blir värre. I övrigt finns inget att klaga på och han börjar växa till sig och se riktigt fin ut! /Anders

191112: High Line har blivit friskförklarad och är åter i full träning med dom andra tvååringarna. Han känns pigg och fin och han går 10km tre gånger i veckan nu. /Anders

191029: High Lines prover visade att det inte var penicillinresistenta bakterier han hade. Så nu har han fått medicin i 5 dagar samtidigt som han fått börja motionera lite försiktigt igen. Han hostar lite grann i början när man kör men är inte alls lika snorig och hängig som han varit tidigare. Vi hoppas han blir helt frisk nu så vi kan återuppta träningen igen. /Anders

191017: High Line var svullen och allmänt irriterad i halsen när vi kollade honom förra veckan. I och med att han fått en medicinkur i Halmstad för två månader sen så ville inte veterinären sätta honom på en ny innan vi tagit lite prover. Veterinären kommer idag(Tors). /Anders

191009: Nu har High Line anlänt till Knivsta. Han verkar vara en trevlig kille med ett glatt humör. Han har varit snorig och hostig under sommaren nere hos Tony och har inte blivit bättre under dom två veckorna han varit här. Vi kollar med veterinären på torsdag och eventuellt tar vi några prover på honom för att reda på hur statusen är. Återkommer när jag vet mer. Annars har han lunkat på 5-7km tre gånger i veckan och sköter sig jättebra. /Anders

Inlägg kopplade till High Line Pellini

Smygtitt Skottorp – ettåringar del fem

Nedan presenteras ytterligare ett gäng ettåringar som drog igång sin marsch mot vinnarcirklarna hos Tony Jönsson i Skottorp 1 april. Il Capitano Mearas Hingst Bold Eagle – Bring Me Luck U.S. Bring Me Luck var av högsta klass på tävlingsbanan med 22 segrar och 2,5 miljoner intjänat samt ett rekord på 1.11,2. Hon har tidigare … Läs mer