Regnr
16-0220
Kön
Hingst
Född
2016 (5 år)
Far
Dotterud Teddy
Mor
Moe Sigyn
Morfar
Elding
Hästägare
Countess AB, Luleå
Uppstallningsplats
Stora Alby
Skötare
Viktor Svanstedt

Senaste nytt om Gorm

211020: Gorm tränar på enligt plan och allt verkar VÄLDIGT bra 😎👍💪. Ny start imorgon i Gävle och det är ”Uffe” som kör i vanlig ordning🙂👍.

//vs

211012: Allt verkar som vanligt med Gorm. Han tränar på som han ska och han känns mycket fin😃👍.

//vs

211005: Gorm satte nytt banrekord vid vinsten i senaste starten 😃. Uffe som körde var mkt nöjd med honom🙂. Allt verkar bra efteråt 🙂👍.

//vs

210928: Allt verkar fortsatt bra med gårdschefen i träningen😎👍. På Torsdag är det dags för start igen. Då åker vi till Bollnäs för lunchtrav och det är Uffe som kör i vanlig ordning.🙂.

//vs

210920: Gorm slutade 2:a i lördags efter en heroisk insatts. Synd han inte fick vinna då han gick 1,2 sekunder under det svenska rekordet😳. Allt verkar bra efteråt 🙂👍.

//vs

210912: Gorm tränar på som vanligt och han känns fortsatt fin😃👍. På Lördag är det dags för start igen. Vi tar turen till Färjestad och det det är ”Uffe” som kör som vanligt🙂.

//vs

210904: Allt verkar bra med Gorm för dagen. Han tränar som vanligt och varierar mellan 6-8 intervaller. Han känns löjligt läcker i jobben och han verkligen gillar att träna🙂👍😎💪.

//vs

210827: Gorm tränar på som vanligt efter senaste starten och han känns fortsatt riktigt fin. Det spelar ingen roll om det regnar eller om det är sol, så är han lika positiv ändå😂💪👍.

//vs

210820: Gorm satt fast med alla krafter kvar i Onsdag på valla som 2:a. Uffe som körde var MYCKET nöjd med honom😃. Han har joggat idag och allt var lika bra där🙂.

//vs

210730: Gorm tränar på fortsatt bra och det finns inget att klaga på 🙂👍. Nu går jag på semester 2 veckor, så återkommer efter det 🙂.

//vs

210722: Gorm tränar på som vanligt på rakbanan och han känns fortsatt fin fin 🙂👍.

//vs

210715: Gorm tränar på fortsatt fint. Han känns pigg o fin o njuter av livet😎👍🌞.

//vs

210708: Gorm tränar på som vanligt och han känns som vanligt fin fin🙂👍.

//vs

210701: Gorm tränar på som vanligt hemma på gården och det finns inget att anmärka på🙂👍.

//vs

210623: Gorm fick gå lite motion i början av veckan då han har blivit vaccinerad. Men han kommer att återuppta träningen i slutet av veckan🙂👍.

//vs

210616: Gorm tränar på som vanligt och allt verkar som det ska 😃👍.

//vs

210610: Gorm tränar på för fullt. Han varierar mellan 6-8 intervaller och han känns riktigt laddad för dagen💥💥😎👍.

//vs

210603: Gorm är nu under full träning igen. Han gick idag 7 intervaller och han kändes pigg o fin🙂👍.

//vs

210512: Gorm har denna vecka gått lite motion, och det var en nöjd kille som fick komma ut och röra sig igen🙂👍💥. Allt verkar bra med honom annars🙂. Nu kommer jag att ha semester i 2 veckor, så jag återkommer efter det🙂.

//vs

210504: Gorm blev åtgärdad av veterinär förra veckan och det var lite småsaker på honom. Så han har fått tagit det lugnt denna vecka. Men han är lika pigg o glad ändå🙂👍.

//vs

210428: Allt stod inte rätt till med Gorm i söndags på Solvalla. Han slutade i det slagna fältet. Blodprov har tagits och det var bra, så nu går vi igenom honom imorgon hos veterinären. Annars är han pigg och glad som vanligt om dagarna, och han lovar att komma tillbaka till gammal gott slag 😎💪👍.

//vs

210421: Allt är väl med Gorm för dagen. Han tränar på som vanligt och han känns fortsatt fin🙂. På Söndag så är det dags för start igen. Denna gång så blir det ”debut” på Solvalla för hans del😎. Fast är man en kung, så hör man vell hemma på en nationalarena😉. Uffe kör honom som vanligt🙂.

//vs

210414: Allt är fortsatt bra med Gorm. Han tränar på som vanligt och han känns fortsatt fin fin i intervallerna😎👍.

//vs

210409: Gorm har tränat på som vanligt denna vecka. Han känns fortsatt fin och som den kung han är så äger han hela gården som det hörs🙈😂🤴.

//vs

210402: Gorm startade igår i Gävle. Efter en liten otursgalopp och sen blivit störd så gick segern upp i rök👎. Uffe som körde var såklart besviken pga av störningen och sa att han vinner lätt annars. Han såg som vanligt mkt fin ut. Nu knyter vi nävarna och kommer igen var så säker på det 🙂😎✊👊.

//vs

210325: Gorm fick ett STENTUFFT i senaste starten. Han höll strålande till femteplatsen ändå, och visade vilken hjälte han är💪💪🙂. Hemma tränar han på som vanligt och allt verkar fortsatt bra med honom efter loppet 🙂👍.

//vs

210318: Allt verkar fortsatt bra med Gorm efter förra starten. Han har bara tränat 2 ”lättare pass” då han startar imorgon igen. Vi åker till Romme och det är som vanligt ”Uffe” som kör🙂. Han känns fortsatt super fin och det finns inget att klaga på.

//vs

210311: Gorm startade igår uppe på Bergsåker. Han förlängde sin segerrad ytligare, så snart hoppas vi att ”staketet” är färdigbyggt😎. Nytt rekord på 24,2/1640a. Han kan nu oxå titulera sig som miljonär😃. Uffe som körde var MYCKET nöjd med honom, och sa att han kändes bättre än någonsin🙂. Ett stort tack till Camilla & Peter som äger att man får ta hand om denna chef🙂👍.

//vs

210304: Allt verkar väl för dagen med Gorm. Han tränar på som vanligt och han känns riktigt pigg o fin, allt tyder på toppform 😎👍💪. På Onsdag så är det dags för start igen. Han startar på Bergsåker och denna gång så återförenas han med ”Uffe” som brukar köra honom🙂👍.

//vs

210225: Gorm fortsätter att träna på enligt plan och allt är som det ska. Det spelar ingen roll om det är vinter, sommar, regn bana, så kan jag nästan garantera att han är den som älskar att träna mest av alla hästar på Alby😂🙂👍.

//vs

210218: Årsdebuten i Lördags kunde inte ha blivit bättre. Erik körde direkt till spets och sedan såg det ut som en straffspark utan målvakt😎🏆🥇. Han såg MYCKET fin ut och Erik var väldigt tillfreds med honom😃. Efteråt så har han gått lite motion och idag så gick han 4 intervaller. Han känns j*vligt bra och det ska bli riktigt skoj denna säsong 🙂👍👍.

//vs

210211: Gorm tränar på för fullt och han känns riktigt fin😎💪💥. På Lördag är det dags för årsdebut. Vi gör resan ner till åby och hoppas på en bra insats där. Då ”uffe” som brukar köra honom har fått ”rött kort” så blir det Erik som kommer att köra honom denna gång 🙂👍.

//vs

210203: Gorm tränar på som vanligt och allt verkar bra med honom. Han varierar mellan att gå mellan 4-6 intervaller i 30 och 35 tempo, och det löser han gallant😎👍💪💪.

//vs

210127: Allt verkar bra med Gorm för dagen. Vi har blandat lite i träningen i föregående vecka, då väder o vind har snurrat runt likt pariserhjulet 🙈😂. Han känns fin och är minst lika nöjd om det är blötsnö som sol😎👍.

//vs

210121: Gorm tränar på för fullt och han känns riktigt bra 😃👍👍. Svante körde han förra veckan och han kom in med ett stort leende efteråt😁.

//vs

210113: Gorm har nu börjat träna igen efter sitt jullov. Det var verkligen behövligt då kingen är fylld med energi💥😎. Han tränar på som vanligt och han känns mkt fin🙂👍.

//vs

201222: Gorm tränar på precis som vanligt och det finns absolut inget att klaga på. Det känns att han är i sitt livs form då allt verkar var så enkelt tycker han😎💪😂. På Måndag så är det dags för start igen. Vi åker till Romme då det är final för kallblodsdivisionen på V75😃. Uffe kör honom som vanligt och det ska bli mycket spännande att se honom mot eliten nu😃. Jag tar nu lite julledigt, men kommer att närvara med honom när han ska starta. Annars återkommer jag efter nyår🙂👍. God Jul🎅.

//vs

201217: Allt verkar fortsatt bra med Gorm. Han ser ut att bibehålla sin fina form, då det verkligen syns o hörs i stallet 😂💪💥. Han tränar på som vanligt med sina 6 intervaller i 35 fart och han känns RUSKIGT fin 🙂👍.

//vs

201210: Gorm var så bra som vi hoppats på nere på Åby i Lördags och det hela slutade med en härlig seger🤩😃. Ulf som körde var MYCKET nöjd med hur han kändes och sa att de var ett bra joggingpass😎💪. Efteråt verkar allt fortsatt bra och han har blivit lite kaxig nu då han tror att han är kung över Upplands Väsby 🤪🤴.

//vs

201202: Allt verkar fortsatt bra med Gorm. Riktigt glad o positiv häst att jobba med😃. Han känns RUSKIGT fin hemma i träningen och det verkar som att den fina formen ser ut att sitta kvar. På Lördag gör vi resan ner till Åby då det är dags för ny start. UO kör honom som vanligt och allt verkar som sagt bra på förhand🙂👍.

//vs

201125: Gorm har tagit senaste loppet bra och tränar på för fullt här hemma. Detta är min sista vecka ”ombord hos Båth” då jag slutar på Fredag. Viktor Svanstedt kommer ta över min tjänst här på Alby /Zeb

201103: Gorm startade igår och visade sig från sin allra bästa sida. Han har tagit loppet bra och är pigg å glad /Zeb

201014: Gorm tränar på här hemma och känns fortsatt fin. Han har verkligen börjat känna sig hemma på Alby nu och gör sig både sedd och framförallt hörd på dagarna /Zeb

200929: Gorm har nu kommit till Stora Alby och har hunnit träna några gånger. Det känns som han trivs bra på den nya gården och tog Norgeresan bra /Zeb

200831: Gorm till final!!!! 🤩😍🥂🍾 Trots en kortare galopp in i första sväng så blev han trea och vidare till final. Det blev spår 6 igen, blir det spets o slut månne? 🌠🌟

Undertecknad har idag jobbat min sista dag ombord hos Båth 😢 Så jag önskar Gorm all lycka i finalen och lyllos Zeb som ska ta hand om guldklimpen sen på Alby. Nu blir det Björkan som tar hand om Gorm fram till final. ❤️

200826: Gorm har övernattar i Årjäng inatt och har tagit det med ro. Har ätit och druckit bra. Vi är framme på Bjerke och installerat oss i stallet. Kusken ska känna på honom i värmningen senare. Håll tummarna för oss, hade ju varit läckert att få avsluta vårat äventyr med en final plats. 😃✊✊

200820: Gorm har tränat på som vanligt efter Dannero och känns fortsatt fin. 🤩🙌

Nu är det anmält och klart till Bjerke. Det blev spår 6 och Lars Anvar Kolle i sulkyn. Blir en spännande resa och ett kul äventyr. 😃🚌💨

200812: Det blev start i Guldtäcket på Dannero. Blev så klart ett hårt lopp men inte brydde sig Gorm om det. Barfota runt om dansade han runt till en andra plats på 24.8,hur grym som helst!!!! ❤️🥳💪

”Big Boss” meddelade att nu är han snabbast i Sverige i år på kort och medel distans med voltstart bland fyraåringarna. Sjukt kul!!! 👑 Har hört rykten om att vi åker till Norge om två veckor. 🙊🙌

200801: Gorm har repat på sig bra, blev väldigt trött och sliten efter derbykvalet. Men nu känns han som han ska igen, pigg och full med bus. 🐎💨 Som det ser ut nu så åker vi till Dannero nästa söndag. ☀️😀

200720: Gorm kändes bra inför derbykvalen. Men tyvärr räckte det inte ända fram till finalen. Efter ett lopp i dödens tröt krafterna i sista sväng. Ohlsson var ändå nöjd med Gorm, körde 23.5 sista varvet. Tycker det är hårt att vara besviken på hästen, han gjorde vad han kunde. Klart att man hade önskat att resultatet var ett annat. I mina ögon gjorde han iallafall ett topplopp. ❤️ Han har varit lite trött och sliten så här dagarna efter men blir allt piggare. 😊

200707:Gormisen fick en liten välbehövlig uppfräschning hos Gunsan. Inga större fel utan lite små grejer. Han har nu tränat på och känns fin. 😁 👑 Så har vi varit på bergsåker och testat rycktussar 😱 Men vilken j-a chef han är!!! Gick väl hur bra som helst, jag som trodde jag skulle få världens åktur!! 😂😂 Nu laddar vi mot Derby kval på söndag, från spår 1 🧐200619: 100% på Boden!!!!!! 🌟🌟🌟

Gormisen levererade som vanligt, han är ju helt amazing!!! 😍 😍 😍 Krigade till sig segern igen, helt sjukt 27.0 på 2640m. 😱

Nu har har fått åka på uppfräschning hos Gun, så ska vi vara redo när derby kvalen kommer. 🌟🌟

Glad midsommar önskar jag och Gorm. 🌞🌼

200610: Gorm har tagit Boden äventyret på bästa sätt. Hemma känns han fortsatt fin. Nu laddar vi mot ytterligare en Boden resa. Lång distans och övernattning är så klart ett ❓men jag hoppas att han löser det på bästa sätt, som han brukar. 😊

200602: Vi kom, vi sågs och vi segrade!!! 😍 😍 Boden resan gick ju helt perfekt 👌 💪 Var ut och provade startbilen innan tävlingarna och det hade Gorm inte glömt hur man gör. 😃🐎💨 Nytt rekord på distansen och mycket nöjd kusk. 😊

Nu tränar vi nån vecka sen åker vi nog tillbaka till Boden. 😊

200524: Gorm=krigare!! 💪💪 Den här fantastiska kompisen som aldrig sviker en sjukt nervös mamma. ❤️ Seger på solänget från ett lite knepigt läge och smetig bana. Tårarna rann på undertecknad, så lycklig. 😊 🌟 Men nu laddar vi, vi ska till Boden på torsdag. 🙈 Mycke massage och kärlek så hoppas jag att det blir en kul resa. 🤩🥰🌟

200518: Gorm har tagit loppet på bästa sätt, som han brukar. 😊 Tränar fint hemma på rakan. Imorgon tisdag åker vi till solänget, bakspår på 1640m är väl inte optimalt men jag hoppas på lite tur. Så är han nog med på målfotot. 😍🌟✨

200510: Herregud vilken presentation Gorm svarade för på Hagmyren!! 🌟🌟🌟🌟🌟 Vinst på 25.8, nytt banrekord. Är så stolt så jag spricker!! ❤️❤️ Han har tagit loppet bra, va så klart lite sliten dagen efter men det får man vara. 🤩😄

200501: Gorm tränar på för fullt. På söndag är det dags för start igen. Den här gången åker vi till hagmyren, spännande med 1640m. 😊 🌟

200422: Gormisen har nu blivit friskförklarad och har börjat träna på som vanligt igen. Han startar ev nästa söndag på Hagmyren. 😊

200411: Om man googlar på kämpe då kommer Gorm upp iallafall, vilken årsdebut han gjorde!!! 😍 🌟 28.3 full väg som trea, är så stolt över honom. 😀 Han hängde lite töm till slut så han fick besöka veterinären och blev behandlad. Återbesök nästa vecka. 😊

200401: Gorm känns toppen fin efter banjobbet. Nu är han anmäld till start på Umeå nästa vecka. 😊 🌟 ✊✊ Vi har även varit iväg på semi prov, så när det är godkänt så är det dags att åka till Persson o prova hoppa på bocken. 🤭🥴

200322: Nu har vi äntligen varit ner till bergsåker och kört. Svante körde 32.5 1640m med 25.5 sista 500m. Svante va jätte nöjd, så nu blir det antingen ett snabbjobb till eller så blir det start. 😊 🌟

200316: Gorm har tränat på för fullt och känns mycket fin. På torsdag är det tänkt att vi ska ner till bergsåker o gasa, då kommer Svante upp. 🤩🌟

200304: Gorm tränar på för fullt. Tyvärr blir det inget banjobb som planerat, pga snöovädret. Så vi tränar på hemma. 😊 🌟

200226: Gorm har tränat på gått några 4+4 och känns stark. 💪💪 På onsdag till veckan åker vi in bergsåker och gasar på. 😊

200212: Gorm tränar på för fullt. 😊 🌟 Känns fin och till veckan provar vi att öka på med intervaller. 💪💪

200131: Gorm krigar på med intervaller. Känns fortsatt fin. 🌟💪💪

200122: Gormisen känns mycket fin, stark och rejäl. 💪💪 Vi tränar på. 😍✨

200114: Gorm har börjat vinterträningen på allvar nu, går 4+4. Känns jättefin på det. Stark som en björn 🐻 💪💪 Vi tränar på mot en fin fyraårings säsong. 😊

191221: Gorm har varit på återbesök och blivit ombehandlad. Blev vaccinerad igår fredag så nu väntar några dagars ledighet. Vi kommer att köra motion i mellandagarna. 😊

God Jul och Gott nytt år önskar vi i solum. 🤶🎅🌲

191216: Gorm ska på återbesök på onsdag. Han har joggat lite, så inte magen sväller. 😊 😂😋

191207: Gormisen har nu fått gå till veterinären och har blivit behandad. Så nu väntar lite hage och vila. 😊 🌟❤️

191127: Gorm kämpade tappert från dödens som tvåa på Romme. 🌟✨ Nu väntar veterinären nästa vecka och kanske lite vila. 😊

191116: Gorm tränar på för fullt. Vi laddar för start nästa fredag på romme. 😀🌟

191110: Gorm har tränat på för fullt och han känns bra. Ev blir det en start till innan vinterträningen börjar. 😊

191027: Avelshingsten Gorm!!!!! 😍 🤩✨🌟

Vi var till wången i dagarna tre och blev bedömd, och blev godkänd. 🙌 Annars har vi tränat på som vanligt och känns bra. 😊

191015: Gormen visade vem som är chef, vinst från mesta dels dödens på hagmyren. Mycket nöjd häst/kusk/skötare. 😊 👌✨

Han har tränat på efter loppet och känns fortsatt fin. Nu laddar vi mot avelsvärderingen. Och så har han varit fotomodell. 😍😀

191003: Ojojoj om Gorm visste vad som är på gång. 😊 På söndag åker vi till hagmyren och startar, spännande som tusan. 😊 Han känns fin hemma på rakbanan, så jag hoppas att han är lika fin som sist.

Sen är han anmäld att bli avelsvärderad. Det blir ett äventyr lite längre fram i oktober. 😊

190922: Super duktig Gorm på Östersund, två på jätte bra sätt. 😀 Han känns fortsatt fin hemma efter. 🌟🌟

En lortig Gorm. 😂💩

190912: Gorm träna på för fullt. 🌟💪

Imorgon åker vi till Östersund och startar. Några bra hästar emot så klart med jag tror ändå att Gorm gör ett bra lopp. 🐎💨💫

190904: Gorm tränar på som vanligt. Allt känns bra. 😊 💪🌟

190828: Gorm kändes fin efter genomköraren i kriterie finalen så han fick åka till Gävle och starta. Lika grym kämpe som alltid är!! Seger från dödens. 😍🤩 Nu väntar en mindre träningsperiod. Sen är vi med i startlistan igen. 🐎💨✨

190812: Gormen har nu varit ut och möt dom stora tuffa grabbarna. Han kämpade så in i norden bra, nytt rekord 28.7. Formen och egot kommer att få en mega skjuts uppåt. 😊 💫🌼👑

190731: Gorm i kriterie final!!! 😍 Vem hade kunnat gissa det för nån månad sen? Nytt rekord blev det och en nöjd kille. 😊 Nu laddar vi allt som går inför finalen, från spår 11.💪💪

190710: Gorm gjorde sin debut med bravur!! Tvåa efter en ganska tuff resa. Han tränar på som vanligt. 😊

Nu går jag på semester i två veckor. 😊

190626: Gorm laddar för sin debut på Gävle på torsdag. Jag hejar på från Göteborg då jag har semester. 😊 🥂💃

190615: Gorm kämpar på för fullt. 😊 I onsdags var vi till bergsåker och gasade. 😊 1.30.5 1640m med 1.28 sista 500m. Så nu är även han startklar!! 😁🐎💨

190604: Gorm har vi kört igång ordentligt igen. Han har blivit lite rund om magen så det blir nån extra motionstur. 😊 Gick intervaller igår måndag, så nu är vi igång. 😊

190519: Gorm gottar sig i hagen. Imorgon måndag ska vi köra lätt motion, återbesök på onsdag.

190512: Gorm har varit till veterinären så nu blir det lite lugnt. Återbesök om två veckor. 😊

190501: För Gorm har det gått lite grus i maskineriet. 😕 Fick inte travet att stämma riktigt i fredags jobbet så vi tar en tur till veterinären och kollar upp honom.

190418: Gorm känns fin hemma på rakbanan, med sina ”nya” skor. Vi tränar på och så är det kanske dags för nytt banjobb om någon vecka. 😀

190403: Gorm har tränat på efter behandlingen, känns mycket spänstigare! 💪 Idag onsdag så var han med in till bergsåker, vi hade bytt framskor och det blev inte riktigt bra. Vi finslipar lite till nästa banjobb. 😊

190317: Gorm har varit lite sliten efter banjobbet så han har fått varit till veterinären och blivit uppfräschad. Han går motion för röra på sig.

190306: Gorm tränar på med Axel, han känns stark och rejäl. 😊 Han var till bergsåker och gick snabbjobb, 1.34 1640m. Han springer ”lätt” dom farterna men när vi ska ner på 1.30 får han lite problem. Så vi kämpar så får han också ordning på benen. 😊

190224: Gorm känns finfin i intervallerna  stark som en björn 🐻 På onsdag åker vi till bergsåker igen. 😊

190210: Gorm vintertränar för fullt. I tisdags åkte vi till bergsåker och körde jobb. 1.33 1640m, finfin!! Har lite problem med brodden, men i övrigt va Svante mycket nöjd. 😊

190130: Gorm tränar på bra, mycket fin på 4+4. Stark som en björn 🐻

190120: Gorm känns finfin i träningen, körde 4+4 i torsdags och det löser han jätte bra. 😊

190110: Nu är jullovet slut och vi har börjat vinterträningen. Gorm fick testa 4+4 idag torsdag på mycket bra sätt. 😊

181221: Gorm har gå motion. Idag fredag har vi vaccinerat så nu blir det lite julledigt. God jul och gott nytt år önska vi. 😊 🤶🥂🍾

181214: Gorm har tränat på i motionstempo. Allt bra, nu väntar vi på snön så vi kan köra intervaller igen. 😊

181129: Gorm har tränat på fint hemma på rakbanan, vi har sänkt farten lite till 1.50 tempo. Idag har vi varit till bergsåker och kört sista banjobbet för i år. 1.33.5 1640m med 1.28 sista 300m. Mycket bra. Nu laddar vi för vinterträning. 😊

181117: Gorm har tränat på rakbanan 4+2 samt gått motion två gånger. Känns fortsatt bra. 👌💪

181111: Gorm klarade kvalet med galopp under vägen. Vi tränar på nu så har han mognat till våren. Vi har tränat på hemma efter kvalet på bra sätt. 😊

181031: Gorm tränar på dom vanligt. Var till bergsåker och gick 1.37 1640m på bra sätt. På fredag kvalar vi. 😊

181021: Gorm har gått sina 4+2 på rakbanan samt motion två gånger i veckan. Allt känns bra. 😊 På tisdag åker vi till bergsåker igen. 😊

181011: Gorm ”The supetstar” 😂 Vi har varit till bergsåker och luftat Gorm, 1.37 1640m.💪 Med 1.30 300m. Grymt bra!! Han är inte bara snygg, han kan springa också!! 😍🤩

181001: Här händer det grejer, Gorm har varit till bergsåker och luftat sig. Svante körde 1.37 1640m med 1.32 sista 500m!!!! Galet 💫 fin, Svante va jättenöjd. 🌠🌟 Se upp Persson, nästa år kommer Båths guldgossar!! 😉

180923: Gorm löste premie loppet på bra sätt, tog sig en liten galopp från start men sen va det inga problem. Tränar på hemma på rakbanan, charmar alla som ”lånar” honom. 😍

180912: Gorm har blivit väldigt sugen på tjejerna och har börjat jaga Axel så nu får han lov att gå själv. Annars tränar han på sina 4+2 på bra sätt. På fredag kör vi premie lopp. 😊 🐎💨

180904: Gorm har tränat på, vi har ökat på med intervallerna till 4+2 det löser han fint. 😊 Vi har även varit in till bergsåker och provat på sulky, det gick kanon bra. 😊 Vi körde 1.50 första varvet och 1.45 sista varvet. 😊 Nu laddar vi för premie lopp nästa vecka. 😊🐎💨

180826: Gorm känns fin efter banjobbet. Han har tränat på rakbanan måndag fyra intervaller i 1.55 tempo. Motion tisdag. Ökade på med intervallerna till 4+2 på torsdagen, funkade jätte bra. Motion fredag  😊 🐎💨

180818: Nu är jag åter på jobbet. 😊 Gorm har tränat på bra när jag har varit på semester. I torsdags var han till bergsåker och gick banjbb, 1.47 1640m med 1.41 sista 500m. Svante var mycket nöjd. 😊 Körde motion i fredags, känns fin. 😊

180719: Gorm har kommit till Solum, och har sin kompis Axel Sigfrid med sig. Gorm har tränat på och vi har kört både motion och intervaller på rakbanan. Allt är bra, vi tränar på. 😊 Nu går jag på tre veckors semester, då kommer Zeb jobba istället för mig.

180703: Gorm tränar på fint men vi lägger in ett extra pass i veckan då han är lite glad i mat. Kör 2,05-2,10 i intervallerna, 69 i puls.// Jimmy

180601: Gorm sköter sig galant i sina intervaller, kör runt 2,10-2,15 i 4+2. Han ligger runt 65/70 i puls. Riktig trotter.😊//Jimmy

180501: Gorm sköter träningen bra, vi har vänt upp i rätvarv och joggar 2,20 lätt. Det blev ett besök hos tandläkaren  igår och han var lite vass.//Jimmy

180413: Gorm tränar på med 1 mil 3ggr i veckan och känns starkare och starkare i kroppen.//Jimmy

180320: Gorm går motion en mil 3 ggr i veckan. Han är en cool kille som gör allting rätt. Börjar släppa vinter kostymen nu när solen tittar fram.//Jimmy

Inlägg kopplade till Gorm

Gorm enorm i Boden

Fyraårige Gorm ställdes mot äldre konkurrenter i Boden, dessutom över 2.640 meter för första gången. Men inget kan stoppa ”palten” från norr som tog fjärde raka segern och den sjunde i karriärens 13:e start. Ulf Ohlsson gled till spets, men utsattes för rejält tryck och valde att släppa ifrån sig taktpinnen. När luckan kom i slutsvängen … Läs mer

Rapport från Skottorp

Regn. Det är inte värsta sommaren och hösten jag varit med om här nere, men det börjar närma sig. Jobbet blir inte lika enkelt i blötan, men det är svårt att ändra på. Vi har ju härliga hästar att jobba med i alla fall! Sedan jag hörde av mig senast har tre nya kommit i … Läs mer

Två kalla, en varm: Välkomna!

Vi kan denna vecka räkna in tre nya ettåringar i Skottorp; två kalla och en varm! Vi kickar väl igång med Tåga Tom som är efter Horgen Tore och Allnatt Ö.K. Mamman kom till kvallopp som treåring, men fick därefter gå till avel och Tåga Tom är hennes första avkomma. Allnatt Ö.K. är syster med … Läs mer