Romme 230922

  • Kaiser Mearas: (Lopp 2) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Det var inte några större saker och jag tror inte att formen har påverkats av det korta avbrottet. Jag tycker att min hög kapacitet för klassen och även om motståndet är tufft så ska min vara ett tidigt bud. Det blir skor runt om men vi kommer att prova rycktussar för första gången.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer