Gävle 230923

  • Paris Time Trot: (Lopp 2) Var inte som bäst senast och det visade sig efteråt att hon hade en halsinfektion. Hon fick stå över i några dagar men tränar nu som vanligt igen. Här har jag dålig koll på motståndet men normalt så ska min duga fint i klassen. Dyker det inte upp något extra då tror jag att min har fart för att sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer