Färjestad 230923

  • Drake Kronos: (Lopp 3) Felade i första sväng senast när Erik plockade upp honom. Han är lite känslig i de lägena och jag tar därför inte så allvarligt på att han gjorde bort sig. Han känns i alla fall jättefin för dagen och formen är säkert fortsatt bra. Han trivs bäst när han får vara med där framme så trots läget provar vi att köra till direkt från start. Fart finns för att segerstrida och skulle vi komma till då är han en av de som ska räknas. Barfota bak och jänkarvagn.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer