Örebro 230921

  • Mellby Lurk: (Lopp 5) Fick det inte att stämma fullt ut senast men gjorde ändå ett klart godkänt lopp. Till den här starten slår vi på bakskorna igen och då räknar jag med att aktionen ska flyta bättre. Han har hög kapacitet för klassen och kommer vi bara till härifrån då tror jag att han slutar långt framme.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer