Visby 230601

  • Karma Mearas: (Lopp 1) Satt bra till senast när hon felade 600 kvar. Jag har ingen förklaring till galoppen men det kan ha varit banan som ställde till det. Vi har för säkerhets skull kollat upp henne efteråt men inte hittat några konstigheter. Här har vi en intressant uppgift och normalt ska hon räcka en bit. Det kan bli svårt att ta 20 meter på Claes häst men bakom den ska min räknas tidigt. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Welcome: (Lopp 6) Gjorde det bra i årsdebuten då han avgjorde säkert till slut. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och den här gången blir det dessutom barfota runt om och jänkarvagn. Det är tuffare motstånd den här gången men jag tycker ändå att min ska räknas tidigt.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer