Lindesberg 230531

  • Maximize´Em: (Lopp 1) Vinglade till mitt på upploppet senast och mer behövs inte för att han ska ta chansen att galoppera. Han är inte att lita på men samtidigt har han så mycket fart inombords att de dagar det stämmer då brukar han räcka långt. I felfritt lopp är han med och gör upp om platserna bakom favoriten. Inga ändringar, skor runt om.
  • Kingen Mearas: (Lopp 2) Satt fast länge senast men sköt till bra när han väl fick fritt sista biten. Jag har varit jättenöjd med honom i samtliga starter och jag tror på en riktigt fin sommar för hans del. Här möter vi tufft motstånd men med rätt resa tycker jag ändå att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer