Romme 230529

  • Kent´s Marre: (Lopp 3) Är en fin sort i grunden men är fortfarande lite seg emellanåt. Nu fick vi tyvärr stryka honom från en tilltänkt start och det är alltid svårt att säga hur det har påverkat formen. Han var i alla fall snabbt tillbaka i träning och i jobben känns han som vanligt. Kapacitet finns och dyker det inte upp något extra då tror jag att han slutar långt framme. Skor runt om.
  • Mellby Kaliber: (Lopp 8) Var inte som bäst i senaste starten och är uppfräschad efteråt. Han känns nu som vanligt i jobben igen och jag hoppas att han är tillbaka på normal nivå till den här starten. Fartmässigt duger han fint i klassen och kommer vi bara till från det här läget då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Lindesberg 230531

Maximize´Em: (Lopp 1) Vinglade till mitt på upploppet senast och mer behövs inte för att han ska ta chansen att galoppera. Han är inte att lita på men samtidigt har han så mycket fart inombords att de dagar det stämmer då brukar han räcka långt. I felfritt lopp är han med och gör upp om platserna … Läs mer

Visby 230601

Karma Mearas: (Lopp 1) Satt bra till senast när hon felade 600 kvar. Jag har ingen förklaring till galoppen men det kan ha varit banan som ställde till det. Vi har för säkerhets skull kollat upp henne efteråt men inte hittat några konstigheter. Här har vi en intressant uppgift och normalt ska hon räcka en … Läs mer