Romme 230529

  • Kent´s Marre: (Lopp 3) Är en fin sort i grunden men är fortfarande lite seg emellanåt. Nu fick vi tyvärr stryka honom från en tilltänkt start och det är alltid svårt att säga hur det har påverkat formen. Han var i alla fall snabbt tillbaka i träning och i jobben känns han som vanligt. Kapacitet finns och dyker det inte upp något extra då tror jag att han slutar långt framme. Skor runt om.
  • Mellby Kaliber: (Lopp 8) Var inte som bäst i senaste starten och är uppfräschad efteråt. Han känns nu som vanligt i jobben igen och jag hoppas att han är tillbaka på normal nivå till den här starten. Fartmässigt duger han fint i klassen och kommer vi bara till från det här läget då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer