Är du den vi söker?!

Svante Båth har tidigare haft flera träningsanläggningar, men koncentrerar nu verksamheten till Stora Alby, tio minuter från Solvalla.

Vi söker två hästskötare från 1 januari 2023. Båda tjänsterna är heltid, erfarenhet från travstall är meriterande, körkort är ett krav.

Vi gör nu en nysatsning med ett upplägg som ger mer tid över per häst och kan erbjuda möjlighet att ta hand om några av Sveriges bästa travhästar, härliga arbetskamrater och en arbetsplats på landet i fantastisk miljö, men ändå bara några minuter från storstadslivets puls.

För rätt sökande kan eventuellt boende ombesörjas och vi kommer att hålla intervjuer samt anställa löpande.
Skicka ett kort personligt brev eller kontakta oss på stallbath@gmail.com alternativt ring Svante på 070-569 11 99.

Niclas Nordin-Stipendiat!

Stallets lärling Niclas Hammarström sammanfattar ett lysande trav-år och gör det som Nordin-Stipendiat 2023! – Det känns väldigt stort, namnet Nordin har ju betytt så mycket för travsporten, säger Niclas Hammarström, 30, som kommer att prisas på Solvalla på onsdag. Niclas tog ett beslut tidigt i våras om att köra så mycket lopp som möjligt … Läs mer

Svantes Kalender 2024

Svantes Båths populära kalender ges för sista gången ut för året 2024 där Båth har rankat sina hästar genom åren. Jag har som vanligt skickat den till er hästägare, både befintliga och de jag har haft i närtid. Men skulle det vara några fler som är intresserade så finns möjligheten att beställa en genom ALN till … Läs mer

Ny triumf för Adventure

Global Adventure är på rätt väg och tog andra raka triumfen efter comebacken. På Bergsåker stod Global Adventure med dubbla tillägg och Kim Moberg bidade sin tid i kön. Varvet kvar anslöt ekipaget i fjärde par utvändigt och 600 meter före mål tog Kim högertöm. Global Adventure växlade sällskapet på några få steg och Kim … Läs mer

Tack, Very Kronos!

En av landets mest kapabla och speciella hästar tackar för sig på tävlingsbanan. Very Kronos går till avel på heltid 2024. – Vi tog ett rejält break, sökte vad som störde honom och trodde vi hittat rätt. Men det är inte samma Very som tidigare och då han inte kan göra sig rättvisa har vi … Läs mer

Nya äventyr för ”Ture”

Efter operation och lång vila var det dags för comeback för Global Adventure på Romme. Motståndet avskräckte inte, men pausen och en tolva på vojlocken kunde förstås innebära positionsproblem. Kim Moberg fick hjälp av konkurrenterna där hon satt i femte utvändigt då farten var 1.11 första 500 och 1.14 på varvet. Global Adventure hade långt … Läs mer