Eskilstuna 221206

  • Drill Kronos: (Lopp 1) Var inte som bäst i senaste starten och vi hittade ett par saker som nu är åtgärdade. Han känns pigg och fräsch för dagen och han har bland annat gått två banjobb inför den här uppgiften. Han har mycket inombords men jag litar inte helt på att han sköter sig ännu. Skulle han göra det då tror jag att han slutar långt framme. Inga ändringar.
  • Very Kronos: (Lopp 4) Felade direkt senast och vi fick ingen riktig värdemätare på var han står för dagen. Vi kollade upp honom efteråt för säkerhets skull men det fanns inget att anmärka på. Till den här starten utrustar jag honom med en huvudstång som vi har provat i jobb med gott resultat. Det viktigaste för mig är att han sköter sig och gör han det då har han en vettig uppgift här.

Romme 230205

Global Adventure: (Lopp 9) Var inte som bäst i sommarens sista starter och det visade sig att han hade problem med gomseglet. Vi gick in och åtgärdade det och förhoppningsvis är problemet nu löst. Han känns väl förberedd inför comebacken och har bland annat gått två banjobb på bra sätt. Formen är knappast på topp men … Läs mer