Mantorp 221204

  • Maximize´Em: (Lopp 9) Har skött sig fint på slutet och då kommer också framgångarna. Han har mycket inombords och hade haft helt andra pengar på sig om allt hade rullat på. Jag är därför inte så bekymrad över att han står tufft inne i loppet och felfri ska han duga fint. Jag litar inte på honom ännu men jag tycker ändå att han är ett givet streck. Inga ändringar.
  • Cool Kronos: (Lopp 10) Har inte startat på några veckor beroende på att vi har haft spårförbehåll när vi har anmält. I jobben känns allt i alla fall bra och jag hoppas att den fina formen håller i sig. Skor är ett minus men det är samma för alla och han har vunnit med skor på fötterna tidigare. Med tanke på läget så känner jag att det är mer en vettig platschans än en het vinstchans.

Romme 230205

Global Adventure: (Lopp 9) Var inte som bäst i sommarens sista starter och det visade sig att han hade problem med gomseglet. Vi gick in och åtgärdade det och förhoppningsvis är problemet nu löst. Han känns väl förberedd inför comebacken och har bland annat gått två banjobb på bra sätt. Formen är knappast på topp men … Läs mer