Rättvik 221124

  • Always Proud: (Lopp 4) Gick en snabb långsida senast men stumnade sedan över upploppet. Det var en godkänd insats men jag tycker ändå att formen är lite svårbedömd. Nu är han lite ojämn i prestationerna men de dagar han får passande lopp då brukar han duga fint. Streckar man på då tycker jag att min ska med. Barfota bak som senast men vagnen byter vi ut till en amerikansk.

Mantorp 221204

Maximize´Em: (Lopp 9) Har skött sig fint på slutet och då kommer också framgångarna. Han har mycket inombords och hade haft helt andra pengar på sig om allt hade rullat på. Jag är därför inte så bekymrad över att han står tufft inne i loppet och felfri ska han duga fint. Jag litar inte på honom … Läs mer

Eskilstuna 221206

Drill Kronos: (Lopp 1) Var inte som bäst i senaste starten och vi hittade ett par saker som nu är åtgärdade. Han känns pigg och fräsch för dagen och han har bland annat gått två banjobb inför den här uppgiften. Han har mycket inombords men jag litar inte helt på att han sköter sig ännu. Skulle … Läs mer