Är du den vi söker?!

Svante Båth har tidigare haft flera träningsanläggningar, men koncentrerar nu verksamheten till Stora Alby, tio minuter från Solvalla.

Vi söker två hästskötare från 1 januari 2023. Båda tjänsterna är heltid, erfarenhet från travstall är meriterande, körkort är ett krav.

Vi gör nu en nysatsning med ett upplägg som ger mer tid över per häst och kan erbjuda möjlighet att ta hand om några av Sveriges bästa travhästar, härliga arbetskamrater och en arbetsplats på landet i fantastisk miljö, men ändå bara några minuter från storstadslivets puls.

För rätt sökande kan eventuellt boende ombesörjas och vi kommer att hålla intervjuer samt anställa löpande.
Skicka ett kort personligt brev eller kontakta oss på stallbath@gmail.com alternativt ring Svante på 070-569 11 99.

Runda bordet, skohorn och psykologi

Sporten brottas med problem med att injicera mer prismedel till dom aktiva. Det ser ut som 50 miljoner till kommer vara möjliga men kravet från basorganisationerna är 200. Att strejka och/eller låna är i alla fall inte min melodi men finns det verkligen inget sätt att försöka få ihop 150 miljoner till? Eller i alla … Läs mer

Alla till Valla 29/11

Blandat höst och vinterrusk och något hårt underlag, men ändå fullt godkända förhållanden med tanke på årstiden. Eau de Noix gick i front med Captain Kronos utvändigt och Drill Kronos i rygg. Efter 1.19 första rundan skärptes farten och trion kom hem på 1.18/1.600 meter i ett något vassare rutinjobb. Very Kronos fick jaga formen … Läs mer

Gorm tvålade till eliten

Gorm fortsätter på sin inslagna linje och efter att ha varit omslagspojke på travsport.se var det dags för jobb på riktigt där han ställdes mot Stjärnblomster. Ulf Ohlsson gjorde verkligen alla rätt när han kom till ledningen efter en bit. Han höjde själv tempot och såg till att skaffa sig ointagliga längder och även om … Läs mer

Maximal svepning

Maximize´Em har hittat stilen och visade överkapacitet för klassen vid dagens lunchtrav i Örebro. Ulf Ohlsson hittade fjärde ytter från tillägg, men det var många längder fram till ledarhästen när Ulf tog högertöm 1.200 meter före mål. 200 meter senare satt han nämligen i ledningen efter en imponerande svepning av fältet! Mazimize’Em stack ifrån övriga … Läs mer

Albacete hela vägen

Albacete har visat fin form utan att få sätta pricken över i, men idag på Bergsåker var det dags för både prick och utropstecken. Kim Moberg lyfte iväg honom bra från start och satt i ledningen relativt smidigt. Väl där var det ingen som ville utmana fyraåringen som gled undan i mycket säker stil sista … Läs mer