Örebro 220929

  • Just Fontaine: (Lopp 3) Sprang på övermakten i debuten men gjorde ett riktigt bra lopp bakom som tvåa. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och jag tror på en fin insats här. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då ska min räcka långt. Inga ändringar, skor runt om.
  • Maximize´Em: (Lopp 4) Kom inte helt överens med banan senast men avslutade bra upploppet ned. Formen har säkert mått bra av den genomköraren och sköter han sig då tror jag på en bra prestation. Han är är kapabel för klassen och stämmer det då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Mantorp 221204

Maximize´Em: (Lopp 9) Har skött sig fint på slutet och då kommer också framgångarna. Han har mycket inombords och hade haft helt andra pengar på sig om allt hade rullat på. Jag är därför inte så bekymrad över att han står tufft inne i loppet och felfri ska han duga fint. Jag litar inte på honom … Läs mer

Eskilstuna 221206

Drill Kronos: (Lopp 1) Var inte som bäst i senaste starten och vi hittade ett par saker som nu är åtgärdade. Han känns pigg och fräsch för dagen och han har bland annat gått två banjobb inför den här uppgiften. Han har mycket inombords men jag litar inte helt på att han sköter sig ännu. Skulle … Läs mer