Bergsåker 220929

  • Konstantia Sisu: (Lopp 1) Gjorde ett riktigt bra lopp i debuten men sprang på en som var ännu bättre. Jag var jättenöjd med insatsen och normalt ska hon vara ännu vassare med loppet i kroppen. Det är som vanligt svårt att bedöma motståndet i de här loppen men dyker det inte upp något extra då ska min vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Mo Salah Boko: (Lopp 3) Åkte dit i sista steget senast men jag tycker ändå att han gjorde ett bra lopp. Han blir allt bättre och den här gången är tanken att vi ska prova barfota runt om för första gången. Han är snabb ut och distansen är ett plus så visst måste han vara ett tidigt bud.
  • Always Proud: (Lopp 4) Har fin form för dagen och gör bra lopp varje gång. Han är lite beroende av att det blir tempo i loppen men när det stämmer då brukar han sluta långt framme. Uppgiften här ser intressant ut och jag tycker att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota bak.
  • Albacete: (Lopp 8) Fick det inte att stämma i senaste starten men efter en del justeringar så fungerade han fint i kvalet. Jag hoppas att det ska lossna på allvar framöver men vi ser det på sikt och den här gången ligger jag lite lågt. Kapacitet finns men jag är fullt nöjd om han kan dyka upp i platsstriden. Inga ändringar, skor runt om.