Färjestad 220926

  • Establishment: (Lopp 3) Var bara trög senast och han kunde inte hänga på när tempot skruvades upp under slutvarvet. Jag kommer att utrusta honom med ett par urryckare till den här starten och förhoppningsvis blir han piggare då. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då duger han fint men jag vill nog se lite rappare ben innan jag vågar tro på honom fullt ut. Skor runt om.

Solvalla 220928

Mellby Jingle: (Lopp 10) Gör det bra varje gång numera och hon har helt klart lyft sig en klass sedan hon började tävla utan skor. Allt verkar fortsatt bra i jobben och jag räknar med en fin insats här också. Motstånden blir allt tuffare men med rätt resa är hon ett tidigt bud även här. Inga … Läs mer

Jägersro 220928

Huron Bro: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i debuten och jag var nöjd med honom på alla sätt. Han har säkert mått bra av den genomköraren och jag räknar med att han gått framåt med loppet i kroppen. Här möter vi tufft motstånd och min kanske är lite för grön ännu för att vara ett … Läs mer

Örebro 220929

Just Fontaine: (Lopp 3) Sprang på övermakten i debuten men gjorde ett riktigt bra lopp bakom som tvåa. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och jag tror på en fin insats här. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då ska min räcka långt. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 220929

Konstantia Sisu: (Lopp 1) Gjorde ett riktigt bra lopp i debuten men sprang på en som var ännu bättre. Jag var jättenöjd med insatsen och normalt ska hon vara ännu vassare med loppet i kroppen. Det är som vanligt svårt att bedöma motståndet i de här loppen men dyker det inte upp något extra då ska … Läs mer