Solvalla 220923

  • Waka Waka: (Lopp 4) Har knallform för dagen och har aldrig varit bättre än vad hon är nu. Allt verkar bra i jobben efter segern och det finns inget som tyder på en sämre insats här. Läget är som det är och det gäller att hitta ned i ett vettigt läge. Gör vi det då blir jag inte förvånad om hon slutar långt framme. Inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn.
  • Kingslayer Pellini: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i kvalet och var inte långt ifrån en finalplats. Han visade i alla fall att han har fart som räcker en bit när det stämmer och det blir intressant med honom framöver. Här har vi fått ett tråkigt läge vilket drar ned våra möjligheter en del. Jag tycker ändå att han är så pass uppåt för dagen att han ska streckas på en välgarderad bong. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Waterford Wine: (Lopp 7) Hade en tuff uppgift i kvalet och gjorde med tanke på det en fullt godkänd insats. Det känns som att formen är klart på gång igen men läget här grusar alla förhoppningar. Vi får hoppas på att man kör på där framme och i så fall kan han vara en platsdfidus. Det blir endast barfota fram den här gången, inga andra ändringar.

Färjestad 220926

Establishment: (Lopp 3) Var bara trög senast och han kunde inte hänga på när tempot skruvades upp under slutvarvet. Jag kommer att utrusta honom med ett par urryckare till den här starten och förhoppningsvis blir han piggare då. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då duger han fint men jag vill nog se lite rappare … Läs mer

Solvalla 220928

Mellby Jingle: (Lopp 10) Gör det bra varje gång numera och hon har helt klart lyft sig en klass sedan hon började tävla utan skor. Allt verkar fortsatt bra i jobben och jag räknar med en fin insats här också. Motstånden blir allt tuffare men med rätt resa är hon ett tidigt bud även här. Inga … Läs mer

Jägersro 220928

Huron Bro: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i debuten och jag var nöjd med honom på alla sätt. Han har säkert mått bra av den genomköraren och jag räknar med att han gått framåt med loppet i kroppen. Här möter vi tufft motstånd och min kanske är lite för grön ännu för att vara ett … Läs mer

Örebro 220929

Just Fontaine: (Lopp 3) Sprang på övermakten i debuten men gjorde ett riktigt bra lopp bakom som tvåa. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och jag tror på en fin insats här. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då ska min räcka långt. Inga ändringar, skor … Läs mer