Örebro 220811

  • Mo Salah Boko: (Lopp 1) Var jättefin senast och det var lite överraskande även för mig att han var så pass förbättrad. Jag har alltid känt att han har haft mycket inombords och även om han har varit lite trög inledningsvis så har jag bara väntat på att det ska lossna. Här har vi en tilltalande uppgift och är han lika fin som senast då tror jag att han segerstrider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Made For Metalimo: (Lopp 3) Har inte levererat på slutet som jag hade hoppats och hon har därför fått lite tuffare träning efter senaste starten. Jag har bland annat kört ett 16-jobb på bra sätt men jag tycker ändå att hon är svårbedömd. Jag väljer att ligga lite lågt den här gången och är fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • Jackpot Mearas: (Lopp 3) Har verkligen inlett lovande och han var jättefin vid segern senast. Allt verkar bra i jobben efteråt och jag både hoppas och tror på en ny fin insats här. Motståndet är tufft men jag har ändå förhoppningar om att han ska dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Show Must Go On: (Lopp 6) Var inte märkvärdig senast och var en besvikelse då. Han fick visserligen gå i dödens men jag tycker ändå att han borde kunnat bättre. I jobben känns han i alla fall som vanligt och skulle han löpa upp till sitt kunnande då har han en spännande uppgift här. I normalt slag är han ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota fram.
  • Knock Boots Mearas: (Lopp 7) Har länge tränat bra och löste även kvalet på ett fint sätt. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och blir inte förvånad om han levererar direkt. Sköter han sig då tror jag att han dyker upp där framme någonstans.

Färjestad 220926

Establishment: (Lopp 3) Var bara trög senast och han kunde inte hänga på när tempot skruvades upp under slutvarvet. Jag kommer att utrusta honom med ett par urryckare till den här starten och förhoppningsvis blir han piggare då. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då duger han fint men jag vill nog se lite rappare … Läs mer

Solvalla 220928

Mellby Jingle: (Lopp 10) Gör det bra varje gång numera och hon har helt klart lyft sig en klass sedan hon började tävla utan skor. Allt verkar fortsatt bra i jobben och jag räknar med en fin insats här också. Motstånden blir allt tuffare men med rätt resa är hon ett tidigt bud även här. Inga … Läs mer

Jägersro 220928

Huron Bro: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i debuten och jag var nöjd med honom på alla sätt. Han har säkert mått bra av den genomköraren och jag räknar med att han gått framåt med loppet i kroppen. Här möter vi tufft motstånd och min kanske är lite för grön ännu för att vara ett … Läs mer

Örebro 220929

Just Fontaine: (Lopp 3) Sprang på övermakten i debuten men gjorde ett riktigt bra lopp bakom som tvåa. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och jag tror på en fin insats här. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då ska min räcka långt. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 220929

Konstantia Sisu: (Lopp 1) Gjorde ett riktigt bra lopp i debuten men sprang på en som var ännu bättre. Jag var jättenöjd med insatsen och normalt ska hon vara ännu vassare med loppet i kroppen. Det är som vanligt svårt att bedöma motståndet i de här loppen men dyker det inte upp något extra då ska … Läs mer