Örebro 220811

  • Mo Salah Boko: (Lopp 1) Var jättefin senast och det var lite överraskande även för mig att han var så pass förbättrad. Jag har alltid känt att han har haft mycket inombords och även om han har varit lite trög inledningsvis så har jag bara väntat på att det ska lossna. Här har vi en tilltalande uppgift och är han lika fin som senast då tror jag att han segerstrider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Made For Metalimo: (Lopp 3) Har inte levererat på slutet som jag hade hoppats och hon har därför fått lite tuffare träning efter senaste starten. Jag har bland annat kört ett 16-jobb på bra sätt men jag tycker ändå att hon är svårbedömd. Jag väljer att ligga lite lågt den här gången och är fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • Jackpot Mearas: (Lopp 3) Har verkligen inlett lovande och han var jättefin vid segern senast. Allt verkar bra i jobben efteråt och jag både hoppas och tror på en ny fin insats här. Motståndet är tufft men jag har ändå förhoppningar om att han ska dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Show Must Go On: (Lopp 6) Var inte märkvärdig senast och var en besvikelse då. Han fick visserligen gå i dödens men jag tycker ändå att han borde kunnat bättre. I jobben känns han i alla fall som vanligt och skulle han löpa upp till sitt kunnande då har han en spännande uppgift här. I normalt slag är han ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota fram.
  • Knock Boots Mearas: (Lopp 7) Har länge tränat bra och löste även kvalet på ett fint sätt. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och blir inte förvånad om han levererar direkt. Sköter han sig då tror jag att han dyker upp där framme någonstans.