Solvalla 220809

  • Establishment: (Lopp 1) Hängde på bra i comebacken och det var ett skönt besked efter hans långa tävlingsuppehåll. Loppet har säkert gjort honom gott och jag räknar med att formen är på väg spikrakt upp. Han behöver kanske något lopp till innan han ska räknas som ett hett vinstbud men en plats ligger absolut inom räckhåll. Inga ändringar, skor runt om.
  • Kingslayer Pellini: (Lopp 2) Är uppfräschad efter senaste starten och har tränat på som vanligt efter det. Det känns som att han är i bra slag och jag tror han är redo för en fin insats här. Motståndet är stentufft men det ska bli spännande att se hur han står sig mot de här. Jag begär inte att han ska vinna men blir samtidigt inte förvånad om han ger dem en match. Vi provar barfota runt om för första gången, ingen annan ändring.

Färjestad 220926

Establishment: (Lopp 3) Var bara trög senast och han kunde inte hänga på när tempot skruvades upp under slutvarvet. Jag kommer att utrusta honom med ett par urryckare till den här starten och förhoppningsvis blir han piggare då. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då duger han fint men jag vill nog se lite rappare … Läs mer

Solvalla 220928

Mellby Jingle: (Lopp 10) Gör det bra varje gång numera och hon har helt klart lyft sig en klass sedan hon började tävla utan skor. Allt verkar fortsatt bra i jobben och jag räknar med en fin insats här också. Motstånden blir allt tuffare men med rätt resa är hon ett tidigt bud även här. Inga … Läs mer

Jägersro 220928

Huron Bro: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i debuten och jag var nöjd med honom på alla sätt. Han har säkert mått bra av den genomköraren och jag räknar med att han gått framåt med loppet i kroppen. Här möter vi tufft motstånd och min kanske är lite för grön ännu för att vara ett … Läs mer

Örebro 220929

Just Fontaine: (Lopp 3) Sprang på övermakten i debuten men gjorde ett riktigt bra lopp bakom som tvåa. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och jag tror på en fin insats här. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då ska min räcka långt. Inga ändringar, skor … Läs mer