Berlin 220806

  • Rose Hill: (Lopp 6) Var ute i ett tufft gäng senast och hängde på fullt godkänt där. Därefter har vi tränat på och det känns i jobben som att den fina formen håller i sig. Här har jag dålig koll på vad vi möter och det är svårt att bedömma hur våra chanser är. Min gör säkert ett bra lopp bara hon sköter sig och då hoppas jag att vi i alla fall får med oss en fin slant hem. Inga ändringar, barfota fram.

Lindesberg 230531

Maximize´Em: (Lopp 1) Vinglade till mitt på upploppet senast och mer behövs inte för att han ska ta chansen att galoppera. Han är inte att lita på men samtidigt har han så mycket fart inombords att de dagar det stämmer då brukar han räcka långt. I felfritt lopp är han med och gör upp om platserna … Läs mer

Visby 230601

Karma Mearas: (Lopp 1) Satt bra till senast när hon felade 600 kvar. Jag har ingen förklaring till galoppen men det kan ha varit banan som ställde till det. Vi har för säkerhets skull kollat upp henne efteråt men inte hittat några konstigheter. Här har vi en intressant uppgift och normalt ska hon räcka en … Läs mer