Berlin 220806

  • Rose Hill: (Lopp 6) Var ute i ett tufft gäng senast och hängde på fullt godkänt där. Därefter har vi tränat på och det känns i jobben som att den fina formen håller i sig. Här har jag dålig koll på vad vi möter och det är svårt att bedömma hur våra chanser är. Min gör säkert ett bra lopp bara hon sköter sig och då hoppas jag att vi i alla fall får med oss en fin slant hem. Inga ändringar, barfota fram.

Solvalla 220809

Establishment: (Lopp 1) Hängde på bra i comebacken och det var ett skönt besked efter hans långa tävlingsuppehåll. Loppet har säkert gjort honom gott och jag räknar med att formen är på väg spikrakt upp. Han behöver kanske något lopp till innan han ska räknas som ett hett vinstbud men en plats ligger absolut inom räckhåll. … Läs mer

Mantorp 220810

Lacille Boko: (Lopp 7) Har inte lyckats fullt ut på slutet trots flera bra insatser. Hon har bättre form än raden antyder och med rätt resa ska hon räcka en bit här. Det blir ett snällt upplägg då hon har stoderbyt som nästa uppgift men skulle det stämma då är hon inte borta. Barfota runt om … Läs mer

Örebro 220811

Mo Salah Boko: (Lopp 1) Var jättefin senast och det var lite överraskande även för mig att han var så pass förbättrad. Jag har alltid känt att han har haft mycket inombords och även om han har varit lite trög inledningsvis så har jag bara väntat på att det ska lossna. Här har vi en tilltalande … Läs mer