Eskilstuna 220628

  • Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall barfota fram och om hovarna tillåter barfota runt om.
  • Mellby Kaxa: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i försöket där hon hängde på fint till en finalplats. Hon blir allt bättre men kanske att hon är lite för grön ännu för att kunna slåss om de riktiga topplaceringarna. Högt tempo skulle gynna oss och blir det så då är hon ett platsbud. Det blir barfota runt om som i försöket och dessutom får hon prova jänkarvagnen för första gången.
  • Nuzzle´Em: (Lopp 10) Var jag helnöjd med i försöket och han avslutade verkligen starkt. Det var första gången han fick anfalla från kön och det gjorde han bra även om han bröt något i kurvorna. Jag byter därför huvudlag till den här starten och dessutom blir det barfota runt om för första gången. Motståndet är stentufft men min är så pass kapabel att han ändå kan dyka upp där framme om det skulle stämma på vägen.
  • Waterford Wine: (Lopp 10) Hängde på bra i försöket och hade faktiskt lite sparat i mål. Han har verkligen lyft sig sedan han började tävla barfota och numera duger han i de flesta sammanhang. Här har vi en stentuff uppgift framför oss men även om inte är något hett segerbud så blir jag inte förvånad om han skulle dyka upp i platsstriden. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag samt jänkarvagn.