Skellefteå 220625

  • Global Adventure: (Lopp 11) Var ute i ett enklare gäng än normalt senast och hade inga problem med att avgöra där till slut. Det var en bra insats och med tanke på att han inte hade startat på länge så ska formen vara ännu vassare nu. Det är tuffare emot den här gången men jag tycker ändå att min är ett tidigt bud. Barfota runt om, inga andra ändringar.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer