Rättvik 220625

  • Winchester: (Lopp 1) Gjorde ett fullt godkänt lopp senast även om han har en del problem med aktionen vid tempoväxlingar. Han är inte helt enkel men blir bättre och bättre och på sikt tror jag en hel del på honom. Vi tar den här starten i första hand som som ett steg i utvecklingen och även om han inte är helt borta så är jag fullt nöjd bara han gör en bra prestation. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • Drake Kronos: (Lopp 8) Hade ett svårt utgångsläge senast och fick offra mycket kraft redan innan man nådde upploppet. Det gav stumma ben till slut men han var ändå nära att ta sig vidare och jag jättenöjd med prestationen. Här har vi åter fått ett svårt läge mot tuffa hästar och även om han inte ska räknas bort så känns det i första hand som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Cool Kronos: (Lopp 10) Avslutade sylvasst senast och visade att toppformen är nära. Det hade varit kul att se vad han hade kunnat gjort från ett bättre läge men härifrån måste jag ligga lågt. Jag är fullt nöjd om han får med sig en semifinalplats hem. Inga ändringar, skor runt om.

Lindesberg 230531

Maximize´Em: (Lopp 1) Vinglade till mitt på upploppet senast och mer behövs inte för att han ska ta chansen att galoppera. Han är inte att lita på men samtidigt har han så mycket fart inombords att de dagar det stämmer då brukar han räcka långt. I felfritt lopp är han med och gör upp om platserna … Läs mer

Visby 230601

Karma Mearas: (Lopp 1) Satt bra till senast när hon felade 600 kvar. Jag har ingen förklaring till galoppen men det kan ha varit banan som ställde till det. Vi har för säkerhets skull kollat upp henne efteråt men inte hittat några konstigheter. Här har vi en intressant uppgift och normalt ska hon räcka en … Läs mer