Rättvik 220625

  • Winchester: (Lopp 1) Gjorde ett fullt godkänt lopp senast även om han har en del problem med aktionen vid tempoväxlingar. Han är inte helt enkel men blir bättre och bättre och på sikt tror jag en hel del på honom. Vi tar den här starten i första hand som som ett steg i utvecklingen och även om han inte är helt borta så är jag fullt nöjd bara han gör en bra prestation. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • Drake Kronos: (Lopp 8) Hade ett svårt utgångsläge senast och fick offra mycket kraft redan innan man nådde upploppet. Det gav stumma ben till slut men han var ändå nära att ta sig vidare och jag jättenöjd med prestationen. Här har vi åter fått ett svårt läge mot tuffa hästar och även om han inte ska räknas bort så känns det i första hand som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Cool Kronos: (Lopp 10) Avslutade sylvasst senast och visade att toppformen är nära. Det hade varit kul att se vad han hade kunnat gjort från ett bättre läge men härifrån måste jag ligga lågt. Jag är fullt nöjd om han får med sig en semifinalplats hem. Inga ändringar, skor runt om.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer