Kalmar 220626

  • Real Scotch: (Lopp 6) Har gjort det mesta så här långt och jag tycker att han fortfarande har hög kapacitet för den klass han befinner sig i. Däremot så är han mer spänd när han går i ryggar och läget här är därför ett minus. Kapacitet finns för att segerstrida och skulle vi komma igenom på ett bra sätt då är han ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Welcome: (Lopp 10) Har gjort bra lopp i skymundan och har klart bättre form än vad raden antyder. Trots det så går det inte att ha några större förhoppningar från det här läget och det krävs att de andra bjuder in oss om det ska bli någon framstående placering. Inga ändringar, barfota runt om.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer