Kalmar 220626

  • Real Scotch: (Lopp 6) Har gjort det mesta så här långt och jag tycker att han fortfarande har hög kapacitet för den klass han befinner sig i. Däremot så är han mer spänd när han går i ryggar och läget här är därför ett minus. Kapacitet finns för att segerstrida och skulle vi komma igenom på ett bra sätt då är han ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Welcome: (Lopp 10) Har gjort bra lopp i skymundan och har klart bättre form än vad raden antyder. Trots det så går det inte att ha några större förhoppningar från det här läget och det krävs att de andra bjuder in oss om det ska bli någon framstående placering. Inga ändringar, barfota runt om.

Romme 230330

Just Fontaine: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast vid segern och visade att insatsen i starten före var en tillfällighet. Han är beroende av fäste i banan men får han det då har han fart som räcker långt i klassen. Här har vi en intressant uppgift och även om motståndet håller bra klass så ska … Läs mer

Gävle 230331

Albacete: (Lopp 6) Gjorde jag misstaget att anmäla i ett voltstartslopp senast vilket inte är hans melodi. Han stressade upp sig redan i volten och sedan blev det flera galopper under vägen. Nu blir det autostart i fortsättningen och då trivs han betydligt bättre. Det känns också som att den fina formen håller i sig och … Läs mer

Örebro 230331

Holy Mole: (Lopp 2) Galopperade kort efter start senast men det sätter jag helt på orutinens konto. Han har tränat bra både före och efter den starten och det känns som att han är mogen för en fin insats bara han sköter sig. Spåret är inte optimalt men kan han ta sig iväg på ett vettigt … Läs mer

Åby 230401

Cool Kronos: (Lopp 4) Blev påkörd mitt på upploppet senast och tappade en hygglig slant där. Han känns fortsatt fin i jobben efteråt och jag hoppas det stämmer bättre den här gången. Distansen här ser jag som ett plus och får han loppet då slår vi många till slut. Helt borta ska han inte vara och … Läs mer

Mantorp 230403

Adventure Ahead: (Lopp 6) Satt fast länge senast men avslutade vasst upploppet ned. Det känns som att den fina formen håller i sig och här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift. Spåret är inte det bästa men kommer vi bara till i loppet då ska det vara en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer