Hagmyren 220624

  • Always Proud: (Lopp 6) Hamnade lite på vingel senast men avslutade bra upploppet ned. Han hade stått över en del före den starten så det var en riktigt positiv insats och med lopp i kroppen ska han vara ännu vassare nu. Distansen tror jag passar bra och på en garderad bong ska han streckas. Inga ändringar, barfota bak.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer