Gävle 220627

  • Punchboard: (Lopp 7) Åkte på en skada under fjolåret och har därför varit borta länge från tävlingsbanan. Jag var jättenöjd med honom i kvalet och även om formen knappast är på topp direkt så har jag förhoppningar om en bra insats. Det blir vanlig träningsbalans men han har så mycket inombords att jag ändå tror att han kan ge dem en match.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer