Solvalla 220529

  • Mellby Jinx: (Lopp 10) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen sitter där. Det verkar som att han kommer bäst till sin rätt när det blir tuffa förutsättningar och uppgiften här ska därför passa honom bra. Vi möter någon riktigt vass som vi förmodligen inte rår på men en plats tycker jag ligger inom räckhåll. Det blir jänkarvagn för första gången och dessutom barfota runt om.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer