Solvalla 220528

  • Icon Mearas: (Lopp 10) Var inte som bäst senast och vi fick fräscha till honom efter den starten. Nu tränar han som vanligt igen och jag tror inte att den korta vilan har satt ned honom något nämnvärt. Loppet här är stentufft precis som det brukar vara den här helgen och det krävs att det blir tempo om vi ska komma in i matchen. Skulle det bli rätt kört för vår del då ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, skor runt om.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer