Romme 220525

  • Zante Grif: (Lopp 10) Gjorde ett bra lopp senast och visade fortsatt fin form. Hon är alltid vass när hon får sitt lopp och då brukar hon duga i de flesta sammanhang. Det är samma sak den här gången, med rätt tempo och rätt ryggar slutar hon långt framme. Förhoppningen är att hon kan gå barfota runt om, inga andra ändringar.

Lindesberg 230531

Maximize´Em: (Lopp 1) Vinglade till mitt på upploppet senast och mer behövs inte för att han ska ta chansen att galoppera. Han är inte att lita på men samtidigt har han så mycket fart inombords att de dagar det stämmer då brukar han räcka långt. I felfritt lopp är han med och gör upp om platserna … Läs mer

Visby 230601

Karma Mearas: (Lopp 1) Satt bra till senast när hon felade 600 kvar. Jag har ingen förklaring till galoppen men det kan ha varit banan som ställde till det. Vi har för säkerhets skull kollat upp henne efteråt men inte hittat några konstigheter. Här har vi en intressant uppgift och normalt ska hon räcka en … Läs mer