Romme 220525

  • Zante Grif: (Lopp 10) Gjorde ett bra lopp senast och visade fortsatt fin form. Hon är alltid vass när hon får sitt lopp och då brukar hon duga i de flesta sammanhang. Det är samma sak den här gången, med rätt tempo och rätt ryggar slutar hon långt framme. Förhoppningen är att hon kan gå barfota runt om, inga andra ändringar.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer