Bollnäs 220524

  • Lauria Inferior S.: (Lopp 8) Blev det helt fel för i debuten och hon fick bara springa med där bak utan att pressas. Hon kändes jättefin annars och ska inte dömas på den insatsen. Springspår här ska passa bra och jag hoppas att vi kan sitta fint till direkt. Jag har dålig koll på motståndet men normalt så ska min vara en av de som räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Sassy Since Birth: (Lopp 10) Var med i ett ryckigt kört lopp senast och hade inte farten i benen för att hänga på till slut. Nu hade hon inte startat på ett år så det är fullt förståeligt att hon behövde loppet. Jag räknar med att hon är klart vassare nu och även om inte formen är på topp så ska hon räknas här. Barfota runt om och jänkarvagn.

Bergsåker 220628

Albacete: (Lopp 4) Felade i striden mitt på upploppet senast vilket kändes surt. Jag kommer att korrigera utrustningen något till den här starten och då hoppas jag att han travar hela vägen in i mål. Formen är riktigt bra för dagen och sköter han sig då är han ett tidigt bud. Barfota runt om. Maximize´Em: (Lopp 8) … Läs mer

Eskilstuna 220628

Rose Hill: (Lopp 3) Gjorde ett godkänt lopp senast även om hon missgynnades av omstarten. Hon har bra form för dagen och gör säkert en bra prestation här bara hon tar sig iväg på ett hyggligt sätt. Motståndet är dock stentufft och mer än en plats vågar jag inte tro på. Det blir i alla fall … Läs mer