Mantorp 220516

  • Global Welcome: (Lopp 8) Var jättefin senast och det känns som att han närmar sig toppformen alltmer. Här har vi hamnat i ett riktigt getingbo men jag tycker ändå att min är så pass uppåt för dagen att jag ändå har en del förhoppningar. Från det här läget kan Uffe välja den taktik han känner för och med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Det blir barfota runt om och jänkarvagn.

Solvalla 220528

Icon Mearas: (Lopp 10) Var inte som bäst senast och vi fick fräscha till honom efter den starten. Nu tränar han som vanligt igen och jag tror inte att den korta vilan har satt ned honom något nämnvärt. Loppet här är stentufft precis som det brukar vara den här helgen och det krävs att det blir … Läs mer

Solvalla 220529

Mellby Jinx: (Lopp 10) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen sitter där. Det verkar som att han kommer bäst till sin rätt när det blir tuffa förutsättningar och uppgiften här ska därför passa honom bra. Vi möter någon riktigt vass som vi förmodligen inte rår på men en plats tycker jag ligger inom … Läs mer