Coin visade skallen – igen!


Det som på förhand såg ut som en promenad i parken eller välbetalt snabbjobb blev en strid på kniven då Coin Perdus konkurrenter i Visby varken visade respekt eller var på bjudhumör.
Erik Adielsson fick inleda i tredjespår genom första sväng, andraspår utan rygg i den andra innan han kom till ledningen och knappt fick Coin Perdu andas innan en konkurrent trampade gasen i botten. Adielsson fick släppa ledningen, men attackerade på nytt in på upploppet. Coin Perdu visade ännu en gång sin underbara löpskalle och satte nosen först på linjen. Segertiden var strålande 1.12,0a/2.120 meter.
– Det var verkligen ingen bluffprestation och Coin Perdu är en krigare som inte är lätt att hålla bakom sig, sade Erik Adielsson.
KB Capulus Horses i Kullavik äger Coin Perdu som sköts av Mia Båth.

Showen fortsätter!

Även idag var Stall Båth obesegrat, två starter, två segrar. I Gävle avslutade Show Must Go On med den riktig uppvisning. Erik Adielsson körde resolut för ledningen efter 800 meter och fick lägga en rejäl speed för att nå dig, men det hade ingen betydelse för utgången. Show Must Go on tågade bara undan till … Läs mer

Drake flög lågt i Gävle

Drake Kronos fick nygammal balans på sig och löste uppgiften i Gävle problemfritt, vilket innebar lätt spetstriumf. Ulf Ohlsson fick lägga lasset första biten för att hålla ledningen, men kunde sedan diktera villkoren som han ville. Drake Kronos gled undan lätt sista biten, via 1.11.5 sista 500 meterna, för att landa på 1.14,1a/2.140 meter. – … Läs mer

High Line tog femman

High Line Pellini är inne i en trivsam utvecklingsfas och karriärens femte seger kom i nionde starten. Ulf Ohlsson fick tredjespår en bit i första sväng fram utvändigt ledaren, men såg inte det minsta bekymrad ut över det. High Line Pellini skruvade åt trycket på ledaren genom slutsvängen och klev undan i smått överlägsen stil … Läs mer

Waka Waka var tillbaka

Waka Waka har väl inte haft rätta turen på sistone, vilket inte var fallet på Bergsåker heller, men trots en resa utvändigt om ledaren var hon bara tuffast till slut i ett fyraåringslopp. Ulf Ohlsson fick iväg henne bra från tillägg, men dödens var enda lediga position. Ohlsson körde ”fältet” genom slutsvängen och när han … Läs mer

Nuzzle’Em glänste

Nuzzle’Em hade på nytt en fin uppgift på Solvalla och från innerspår var han aldrig hotad om ledningen. Erik Adielsson fick bestämma farten till 1.18 på varvning, men sedan gick det desto fortare. Det gick i 1.12-blecket hela sista rundan och Nuzzle’Em klev undan utan problem sista biten. Segertiden blev fina 1.15,1/2.140 meter. – Det … Läs mer