Gävle 220115

  • Global Adventure: (Lopp 7) Har tränat på efter senaste starten och vi har även passat på att vaccinera honom. Allt verkar bra för dagen och han var fin när jag var in och körde ett 18-jobb för någon vecka sedan. Han brukar gå bra direkt efter tävlingsuppehåll och jag tror därför på en fin insats här. Spåret är inte det bästa men med rätt lopp tror jag att han slutar långt framme.

Gävle 220124

Icon Mearas: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och han blir dessutom vassare för varje start. Nu blir det första gången han startar från bakspår och även om jag tror att det ska gå bra så är det ändå lite mer chansartat. Löser det sig då räknar jag med en bra insats och visst … Läs mer

Eskilstuna 220125

Waka Waka: (Lopp 2) Har tänt till ordentligt på slutet och nu börjar hon leva upp till de förhoppningar jag alltid har haft på henne. Allt verkar bra efter senaste segern och jag räknar med en ny fin insats här. Vi möter någon bra men jag har ändå förhoppningar om att vi ska kunna ge dem … Läs mer

Solvalla 220126

Drake Kronos: (Lopp 1) Gjorde några starter ifjol men löpte då inte upp till de förhoppningar vi har på honom. Han fick därför en ordentlig träningsperiod efter senaste starten och han känns uppåt i jobben för dagen. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han ett tidigt bud men innan jag sett det även … Läs mer