Gävle 220115

  • Global Adventure: (Lopp 7) Har tränat på efter senaste starten och vi har även passat på att vaccinera honom. Allt verkar bra för dagen och han var fin när jag var in och körde ett 18-jobb för någon vecka sedan. Han brukar gå bra direkt efter tävlingsuppehåll och jag tror därför på en fin insats här. Spåret är inte det bästa men med rätt lopp tror jag att han slutar långt framme.

Mantorp 221204

Maximize´Em: (Lopp 9) Har skött sig fint på slutet och då kommer också framgångarna. Han har mycket inombords och hade haft helt andra pengar på sig om allt hade rullat på. Jag är därför inte så bekymrad över att han står tufft inne i loppet och felfri ska han duga fint. Jag litar inte på honom … Läs mer

Eskilstuna 221206

Drill Kronos: (Lopp 1) Var inte som bäst i senaste starten och vi hittade ett par saker som nu är åtgärdade. Han känns pigg och fräsch för dagen och han har bland annat gått två banjobb inför den här uppgiften. Han har mycket inombords men jag litar inte helt på att han sköter sig ännu. Skulle … Läs mer