Gävle 220115

  • Global Adventure: (Lopp 7) Har tränat på efter senaste starten och vi har även passat på att vaccinera honom. Allt verkar bra för dagen och han var fin när jag var in och körde ett 18-jobb för någon vecka sedan. Han brukar gå bra direkt efter tävlingsuppehåll och jag tror därför på en fin insats här. Spåret är inte det bästa men med rätt lopp tror jag att han slutar långt framme.

Lindesberg 230531

Maximize´Em: (Lopp 1) Vinglade till mitt på upploppet senast och mer behövs inte för att han ska ta chansen att galoppera. Han är inte att lita på men samtidigt har han så mycket fart inombords att de dagar det stämmer då brukar han räcka långt. I felfritt lopp är han med och gör upp om platserna … Läs mer

Visby 230601

Karma Mearas: (Lopp 1) Satt bra till senast när hon felade 600 kvar. Jag har ingen förklaring till galoppen men det kan ha varit banan som ställde till det. Vi har för säkerhets skull kollat upp henne efteråt men inte hittat några konstigheter. Här har vi en intressant uppgift och normalt ska hon räcka en … Läs mer