Romme 211203

  • Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig koll på motståndet men jag tycker ändå att min måste vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Captain Kronos: (Lopp 2) Har det småstrulat för en del i höst men nu känns det som att han är på rätt väg igen. Jag var in med honom till Valla för någon vecka sedan och körde 16,5/1600 och det löste han på ett bra sätt. Formen är knappast på topp men han har så mycket inombords att han ändå ska räknas tidigt här. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 220124

Icon Mearas: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och han blir dessutom vassare för varje start. Nu blir det första gången han startar från bakspår och även om jag tror att det ska gå bra så är det ändå lite mer chansartat. Löser det sig då räknar jag med en bra insats och visst … Läs mer

Eskilstuna 220125

Waka Waka: (Lopp 2) Har tänt till ordentligt på slutet och nu börjar hon leva upp till de förhoppningar jag alltid har haft på henne. Allt verkar bra efter senaste segern och jag räknar med en ny fin insats här. Vi möter någon bra men jag har ändå förhoppningar om att vi ska kunna ge dem … Läs mer

Solvalla 220126

Drake Kronos: (Lopp 1) Gjorde några starter ifjol men löpte då inte upp till de förhoppningar vi har på honom. Han fick därför en ordentlig träningsperiod efter senaste starten och han känns uppåt i jobben för dagen. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han ett tidigt bud men innan jag sett det även … Läs mer