Bergsåker 211204

  • Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga ändringar.
  • Zante Grif: (Lopp 5) Slog i vagnen när hon vändes upp från start senast och felade bort alla möjligheter där. Hon kändes annars lika fin som vanligt och formen ska vara fortsatt bra. Hon är alltid vass när hon får passande lopp och då brukar hon sluta långt framme. Streckar man på då tycker jag att min ska med. Skor runt om, inga andra ändringar.
  • Gorm: (Lopp 8) Var ute i ett enklare gäng senast och vann där utan att förta sig. Den här gången ser det betydligt tuffare ut och det blir ett passivare upplägg för vår del. Helt borta är han inte men i första hand tycker jag att det ser ut som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 220124

Icon Mearas: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och han blir dessutom vassare för varje start. Nu blir det första gången han startar från bakspår och även om jag tror att det ska gå bra så är det ändå lite mer chansartat. Löser det sig då räknar jag med en bra insats och visst … Läs mer

Eskilstuna 220125

Waka Waka: (Lopp 2) Har tänt till ordentligt på slutet och nu börjar hon leva upp till de förhoppningar jag alltid har haft på henne. Allt verkar bra efter senaste segern och jag räknar med en ny fin insats här. Vi möter någon bra men jag har ändå förhoppningar om att vi ska kunna ge dem … Läs mer

Solvalla 220126

Drake Kronos: (Lopp 1) Gjorde några starter ifjol men löpte då inte upp till de förhoppningar vi har på honom. Han fick därför en ordentlig träningsperiod efter senaste starten och han känns uppåt i jobben för dagen. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han ett tidigt bud men innan jag sett det även … Läs mer