Bergsåker 211128

  • Maximize´Em: (Lopp 1) Har alltid visat hög kapacitet men har haft en krokig väg så här långt. Nu är han kastrerad efter senaste starten och jag tror att det kommer göra honom gott. Han känns i alla fall klart positiv för dagen och trots att det var ett tag sedan han startade så ska han vara ett tidigt bud här. Skor runt om.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer