Solvalla 211127

  • High Line Pellini: (Lopp 2) Är en högkapabel herre som nu återkommer efter kastration. Jag har kört ett 16,5-jobb med honom inför den här starten och det löste han på ett bra sätt. Han är dock en trög sort och jag har svårt att tro att formen är på topp direkt. Nu har han så mycket inombords att han trots ringrost ska räcka en bit ändå. Skor runt om.
  • Barbro Kronos: (Lopp 5) Gjorde ett kanonlopp senast och visade att hon duger fint även i tuffare sällskap. Formen är helt på topp för dagen men spåret här gör att jag ändå måste ligga lågt. Skulle vi hitta ned i en vettig position då kan hon vara bland de tre även här. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Global Adventure: (Lopp 7) Gör bra lopp varje gång och har haft toppform länge nu. Allt är fortsatt bra i jobben och det finns inget som tyder på en sämre prestation här. Däremot så har han en stentuff uppgift framför sig här och det gäller att han får en fin resa om han ska komma till sin rätt. Får han det då ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Zante Grif: (Lopp 8) Har tränat på efter senaste starten och det känns som att formen är fortsatt bra. Det kanske har blivit lite långt mellan starterna men jag hoppas ändå på en normal prestation här. Hon är alltid vass när hon får rätt lopp i rätt tempo och när det stämmer då räcker hon långt. Helt borta ska hon inte vara och jag ser henne som en outsider här. Inga ändringar, barfota bak.

Solvalla 220809

Establishment: (Lopp 1) Hängde på bra i comebacken och det var ett skönt besked efter hans långa tävlingsuppehåll. Loppet har säkert gjort honom gott och jag räknar med att formen är på väg spikrakt upp. Han behöver kanske något lopp till innan han ska räknas som ett hett vinstbud men en plats ligger absolut inom räckhåll. … Läs mer

Mantorp 220810

Lacille Boko: (Lopp 7) Har inte lyckats fullt ut på slutet trots flera bra insatser. Hon har bättre form än raden antyder och med rätt resa ska hon räcka en bit här. Det blir ett snällt upplägg då hon har stoderbyt som nästa uppgift men skulle det stämma då är hon inte borta. Barfota runt om … Läs mer

Örebro 220811

Mo Salah Boko: (Lopp 1) Var jättefin senast och det var lite överraskande även för mig att han var så pass förbättrad. Jag har alltid känt att han har haft mycket inombords och även om han har varit lite trög inledningsvis så har jag bara väntat på att det ska lossna. Här har vi en tilltalande … Läs mer