Solvalla 211127

  • High Line Pellini: (Lopp 2) Är en högkapabel herre som nu återkommer efter kastration. Jag har kört ett 16,5-jobb med honom inför den här starten och det löste han på ett bra sätt. Han är dock en trög sort och jag har svårt att tro att formen är på topp direkt. Nu har han så mycket inombords att han trots ringrost ska räcka en bit ändå. Skor runt om.
  • Barbro Kronos: (Lopp 5) Gjorde ett kanonlopp senast och visade att hon duger fint även i tuffare sällskap. Formen är helt på topp för dagen men spåret här gör att jag ändå måste ligga lågt. Skulle vi hitta ned i en vettig position då kan hon vara bland de tre även här. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Global Adventure: (Lopp 7) Gör bra lopp varje gång och har haft toppform länge nu. Allt är fortsatt bra i jobben och det finns inget som tyder på en sämre prestation här. Däremot så har han en stentuff uppgift framför sig här och det gäller att han får en fin resa om han ska komma till sin rätt. Får han det då ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Zante Grif: (Lopp 8) Har tränat på efter senaste starten och det känns som att formen är fortsatt bra. Det kanske har blivit lite långt mellan starterna men jag hoppas ändå på en normal prestation här. Hon är alltid vass när hon får rätt lopp i rätt tempo och när det stämmer då räcker hon långt. Helt borta ska hon inte vara och jag ser henne som en outsider här. Inga ändringar, barfota bak.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer