Solvalla 211126

  • Mellby Jingle: (Lopp 4) Strulade det en del för senast och hon fick då inte det lopp hon är beroende av. Hon trivs bäst när hon får det serverat och när det stämmer då är hon riktigt vass till slut. Formen känns bättre än raden och skulle hon få loppet då är hon inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Vanja: (Lopp 8) Är åtgärdad efter senaste starten och har därefter tränat på. Hon har gått ett rutinjobb inne på banan och det fanns inget att anmärka på när hon knallade 18/1600. Formen är knappast på topp men hon brukar gå bra direkt efter uppehåll och skulle det bli fart på loppet då slår vi många till slut. Inga ändringar, barfota fram.

Solvalla 220809

Establishment: (Lopp 1) Hängde på bra i comebacken och det var ett skönt besked efter hans långa tävlingsuppehåll. Loppet har säkert gjort honom gott och jag räknar med att formen är på väg spikrakt upp. Han behöver kanske något lopp till innan han ska räknas som ett hett vinstbud men en plats ligger absolut inom räckhåll. … Läs mer

Mantorp 220810

Lacille Boko: (Lopp 7) Har inte lyckats fullt ut på slutet trots flera bra insatser. Hon har bättre form än raden antyder och med rätt resa ska hon räcka en bit här. Det blir ett snällt upplägg då hon har stoderbyt som nästa uppgift men skulle det stämma då är hon inte borta. Barfota runt om … Läs mer

Örebro 220811

Mo Salah Boko: (Lopp 1) Var jättefin senast och det var lite överraskande även för mig att han var så pass förbättrad. Jag har alltid känt att han har haft mycket inombords och även om han har varit lite trög inledningsvis så har jag bara väntat på att det ska lossna. Här har vi en tilltalande … Läs mer