Solvalla 211126

  • Mellby Jingle: (Lopp 4) Strulade det en del för senast och hon fick då inte det lopp hon är beroende av. Hon trivs bäst när hon får det serverat och när det stämmer då är hon riktigt vass till slut. Formen känns bättre än raden och skulle hon få loppet då är hon inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Vanja: (Lopp 8) Är åtgärdad efter senaste starten och har därefter tränat på. Hon har gått ett rutinjobb inne på banan och det fanns inget att anmärka på när hon knallade 18/1600. Formen är knappast på topp men hon brukar gå bra direkt efter uppehåll och skulle det bli fart på loppet då slår vi många till slut. Inga ändringar, barfota fram.

Lindesberg 230531

Maximize´Em: (Lopp 1) Vinglade till mitt på upploppet senast och mer behövs inte för att han ska ta chansen att galoppera. Han är inte att lita på men samtidigt har han så mycket fart inombords att de dagar det stämmer då brukar han räcka långt. I felfritt lopp är han med och gör upp om platserna … Läs mer

Visby 230601

Karma Mearas: (Lopp 1) Satt bra till senast när hon felade 600 kvar. Jag har ingen förklaring till galoppen men det kan ha varit banan som ställde till det. Vi har för säkerhets skull kollat upp henne efteråt men inte hittat några konstigheter. Här har vi en intressant uppgift och normalt ska hon räcka en … Läs mer