Solvalla 211126

  • Mellby Jingle: (Lopp 4) Strulade det en del för senast och hon fick då inte det lopp hon är beroende av. Hon trivs bäst när hon får det serverat och när det stämmer då är hon riktigt vass till slut. Formen känns bättre än raden och skulle hon få loppet då är hon inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Vanja: (Lopp 8) Är åtgärdad efter senaste starten och har därefter tränat på. Hon har gått ett rutinjobb inne på banan och det fanns inget att anmärka på när hon knallade 18/1600. Formen är knappast på topp men hon brukar gå bra direkt efter uppehåll och skulle det bli fart på loppet då slår vi många till slut. Inga ändringar, barfota fram.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer