Örebro 211125

  • Always Proud: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast men fick en lite för vid sista sväng för att kunna något åt segraren. Jag var ändå fullt nöjd med insatsen och det känns som att han utvecklas för varje start. Loppet här ser öppet ut men ställer inte bakspåret till det då ska min vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Fighter Mearas: (Lopp 8) Öppnade bra senast men blev generad till galopp vid ingången till första sväng. Det var lite surt men han känns i alla fall jättefin för dagen och formen är klart bättre än resultatraden. Dubbla tillägg är aldrig lätt men skulle det lösa sig då är jag inne på att han kan sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 220809

Establishment: (Lopp 1) Hängde på bra i comebacken och det var ett skönt besked efter hans långa tävlingsuppehåll. Loppet har säkert gjort honom gott och jag räknar med att formen är på väg spikrakt upp. Han behöver kanske något lopp till innan han ska räknas som ett hett vinstbud men en plats ligger absolut inom räckhåll. … Läs mer

Mantorp 220810

Lacille Boko: (Lopp 7) Har inte lyckats fullt ut på slutet trots flera bra insatser. Hon har bättre form än raden antyder och med rätt resa ska hon räcka en bit här. Det blir ett snällt upplägg då hon har stoderbyt som nästa uppgift men skulle det stämma då är hon inte borta. Barfota runt om … Läs mer

Örebro 220811

Mo Salah Boko: (Lopp 1) Var jättefin senast och det var lite överraskande även för mig att han var så pass förbättrad. Jag har alltid känt att han har haft mycket inombords och även om han har varit lite trög inledningsvis så har jag bara väntat på att det ska lossna. Här har vi en tilltalande … Läs mer