Örebro 211125

  • Always Proud: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast men fick en lite för vid sista sväng för att kunna något åt segraren. Jag var ändå fullt nöjd med insatsen och det känns som att han utvecklas för varje start. Loppet här ser öppet ut men ställer inte bakspåret till det då ska min vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Fighter Mearas: (Lopp 8) Öppnade bra senast men blev generad till galopp vid ingången till första sväng. Det var lite surt men han känns i alla fall jättefin för dagen och formen är klart bättre än resultatraden. Dubbla tillägg är aldrig lätt men skulle det lösa sig då är jag inne på att han kan sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer