Solvalla 211027

  • Conrads Kim: (Lopp 6) Gjorde ett ok lopp senast men behövde helt klart loppet efter sitt tävlingsuppehåll. Jag räknar med att hon är snäppet vassare nu och läget här ser intressant ut. Trots att hon inte vunnit lopp än så tycker jag att hon har bra fart för klassen och hon är ett tidigt bud här. Inga ändringar, skor runt om.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer