Eskilstuna 211026

  • Waterford Wine: (Lopp 1) Blev lite för ivrig från start senast och femte spåret blev då för snävt för honom. Han kändes annars fin för dagen och jag tror att han är mogen för en bra insats här. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min då dyker han säkert upp där framme någonstans.
  • Fighter Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett godkänt lopp i comebacken men behövde helt klart loppet. Jag räknar med att formen är snäppet bättre nu men spåret gör att jag ändå måste ligga lågt. Jag ser gärna att han får en snäll resa men skulle man köra på där framme då slår vi många till slut. Inga ändringar, skor runt om.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer