Bergsåker 211027

  • Hypnotize: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och blir allt bättre. Uppgiften här ser intressant ut och från det här läget sitter vi förhoppningsvis bra till direkt. Jag tycker att han har bra fart för klassen och han kommer säkert att spräcka segernollan inom kort. Bakom favoriten är min ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota fram.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer